• پنجشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404032918817
  • خبرنگار : 71984

تردیدهای ترامپ درباره پیوستن به کارزار تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران

تردیدهای ترامپ درباره پیوستن به کارزار تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند رئیس‌جمهور این کشور با سوالات اساسی درباره نحوه پیوستن به جنگ تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران مواجه شده است.

به گزارش ایسنا،درحالی‌که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی پیوستن به کارزار تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران است، منابع آگاه می‌گویند رایزنی‌هایی در میان مقامات عالی واشنگتن درباره چگونگی انجام آن بدون کشیده شدن آمریکا به یک جنگ تمام‌عیار در جریان است.

ترامپ می‌گوید تصمیم نهایی را در این خصوص نگرفته و مقام‌های دولتی نیز پس از مشورت با متحدان واشنگتن، به سمت یک مسیر خاص تمایل پیدا نکرده‌اند. 

منابع آگاه به سی‌ان‌ان گفته‌اند ترامپ برنامه‌های احتمالی را بررسی کرده اما آن را متوقف کرده و می‌خواهد ببیند که آیا ایران از برنامه هسته‌ای خود دست می‌کشد یا خیر.

در این میان، متحدان آمریکا خواستار عدم مداخله واشنگتن در این درگیری هستند. دلایلی از جمله احتمال بسته شدن تنگه هرمز توسط ایران و تاثیر آن بر جریان عرضه نفت و انتخاب ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای دلایل این امر عنوان شده است. ایران همچنین گفته در صورت پیوستن آمریکا به رژیم صهیونیستی، اقدامات تلافی‌جویانه در پیش خواهد گرفت.

«مجید تخت‌روانچی» معاون سیاسی وزیر خارجه ایران نیز در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان هشدار داد: اگر آمریکا تصمیم به مداخله نظامی بگیرد، ایران چاره‌ای جز تلافی به نحوه‌ای که لازم می‌داند و علیه اهدافی که صلاح می‌داند نخواهد داشت. این شفاف است، ما درحال دفاع از خودمان هستیم.

منابع آگاه به سی‌ان‌ان گفته‌اند خطر اقدامات تلافی‌جویانه ایران به قدری قوی بودن که حتی قبل از اینکه ترامپ بخواهد تصمیم بگیرد، ارتش آمریکا شروع به انجام ترتیباتی در ارتباط با نیروهای آمریکایی در منطقه کرده است.

طبق تصاویر ماهواره‌ای که به تازگی منتشر شده است، پایگاه العدید قطر که میزبان ده‌ها جنگنده بود، اکنون خالی از هر جنگنده‌ای است. 

وبگاه آکسیوس هم نوشته یک سوال کلیدی ذهن ترامپ را به خود مشغول کرده و آن، این است که آیا در صورت مداخله آمریکا در جنگ، آیا واقعا تاسیسات هسته‌ای مستحکم ایران در فردو از بین می‌رود یا خیر.

مقام‌های آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ترامپ می‌خواهد مطمئن شود که چنین اقدامی واقعا مورد نیاز است، آن‌هم بدون آنکه پای آمریکا را به جنگی دیگر در منطقه بکشاند و هدف از بین بردن برنامه هسته‌ای ایران را هم محقق کند.

یک مقام آمریکایی می‌گوید ترامپ هنوز در این خصوص قانع نشده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha