• پنجشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404032918965
  • خبرنگار : 50534

همزمان با سراسر کشور؛

نماز جمعه تاریخی و جمعه‌های خشم و انزجار در زنجان برگزار می‌شود

نماز جمعه تاریخی و جمعه‌های خشم و انزجار در زنجان برگزار می‌شود

ایسنا/زنجان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: فردا همزمان با سراسر کشور نماز جمعه تاریخی (جمعه‌های خشم) در پی محکومیت حمله متجاوزانه رژیم غاصب صهیونستی به خاک مقدس ایران برگزار می‌شود. 

حجت‌الاسلام علی ناصر، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شهادت هموطنان و سرداران شجاع  و جمعی از داشمندان هسته‌ای ایران در پی حمله رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیلی، اظهار کرد: متاسفانه ۷ نفر از هم‌استانی‌های‌مان در پی این حمله متجاوزانه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. 

وی با اشاره به محکومیت جسارت دشمن به محضر رهبر انقلاب، ادامه داد: مردم ایران اسلامی همواره شجاعانه در برابر دشمن ایستاده و مشت محکمی با حضور خود در نماز جمعه فردا به دهان آمریکا و اسرائیل خواهند زد.

ناصر ادامه داد: فردا ۳۰ خرداد ماه همزمان با سراسر کشور راهپیمایی تاریخی هم در راستای حمایت از رهبر معظم انقلاب و هم دفاع از ایران اسلامی و محکومیت جنایت آمریکای خون‌خوار و رژیم صهیونیستی کودک‌کش و خبیث برگزار خواهد شد. 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان از عموم مردم برای شرکت گسترده در این برنامه دعوت کرد و گفت: حضور مردم پاسخ کوبنده‌ای به دشمنان و تجلی وحدت و همدلی ملت ایران در برابر تجاوز خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha