شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۶
شناسایی و دستگیری ۱۴ فریب‌خورده مرتبط با اقدامات وحشیانه دشمن در جیرفت

شناسایی و دستگیری ۱۴ فریب‌خورده مرتبط با اقدامات وحشیانه دشمن در جیرفت

کرمان (ایسنا) - فرمانده انتظامی استان کرمان از شناسایی و دستگیری ۱۴ متهم به سبب بازنشر و جانبداری کورکورانه از اقدامات وحشیانه دشمن صهیونی در فضای مجازی شهرستان جیرفت خبر داد.

سردار جلیل موقوفه‌ئی امروز ۳۱ خرداد در تشریح این خبر اظهار کرد: مجموعه انتظامی نیز در کنار عزم و جهد بی‌شائبه عموم هموطنان برای دفاع همه جانبه از امنیت میهن عزیزمان، با انجام دقیق ماموریت‌های انتظامی و رصد فضای مجازی و حقیقی در حال فعالیت و تلاش شبانه‌روزی است.

وی افزود: در همین راستا ماموران پلیس فتای شهرستان جیرفت با رصد شبانه‌روزی فضای مجازی، ۱۴ نفر را به اتهام بازنشر کورکورانه اقدامات مخرب دشمن در فضای مجازی، تشویش اذهان عمومی و حمایت از رژیم غاصب صهیونیستی شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمان با هشدار به افرادی که با انتشار اخبار جعلی و ترویج شایعات باعث بر هم زدن امنیت روحی و روانی افراد جامعه می‌شوند، تصریح کرد: لازم است اقدامات بصیرت افزایی، آگاه‌سازی و تبیین فکری برای پیشگیری از اینگونه رفتارهای کورکورانه با جدیت در دستور کار همگان قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها