• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404033120169
  • منبع : جمعیت هلال احمر

اسرائیل باز هم قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه را زیر پا گذاشت

اسرائیل باز هم قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه را زیر پا گذاشت

یکی از بالگردهای امدادی هلال‌احمر در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به اماکن امدادی و غیرنظامی دچار آسیب جدی شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ بالگرد امدادی جمعیت هلال‌احمر که در شرایط اضطراری و عملیات‌های امدادی جهت اعزام نیروهای عملیاتی، انتقال اقلام امدادی و امدادرسانی در حوادث مختلف استفاده می‌شود، در یکی از نقاط امدادی و غیر نظامی‌بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی مورد آسیب جدی قرار گرفت.

بنا بر این گزارش، پیش از این نیز در روز ۲۶ خردادماه، آمبولانس جمعیت هلال‌احمر که در حال اعزام و امدادرسانی به آسیب دیدگان از حملات این رژیم بود، مورد اصابت مستقیم قرار گرفت و ۲ امدادگر جمعیت هلال‌احمر به مقام رفیع شهادت نائل شده‌اند.

این در حالی است که طبق قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو، در مخاصمات مسلحانه، حمله به غیرنظامیان، امدادگران و تجهیزات امدادی ممنوع است اما رژیم صهیونیستی با زیر پا گذاشتن چندین باره قواعد عرفی حقوق بین‌الملل بشردوستانه، بارها غیرنظامیان، زنان، کودکان، امدادگران و تجهیزات امدادی را مورد حمله مستقیم قرار داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha