• یکشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404040100522
  • خبرنگار : 71588

واکنش علمای یمن به تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

واکنش علمای یمن به تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

علمای یمن با صدور بیانیه‌ای تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، علمای یمن در بیانیه‌ خود اعلام کردند: ما تجاوز آمریکا به ایران را محکوم می‌کنیم.

بر اساس گزارش شبکه خبری المسیره، در این بیانیه همچنین آمده است: ما تاکید می‌کنیم اتحاد و یکپارچگی مسلمانان برای یاری رساندن به ساکنان غزه و فلسطینیان و حمایت از جمهوری اسلامی ایران در رویارویی با تجاوزات صهیونیستی- آمریکایی امری ضروری و واجب است.

در این بیانیه موضع شرافتمندانه اصولی و ایمانی ملت یمن و رهبران و نیروهای مسلح شجاع در پشتیبانی و حمایت از غزه، لبنان و ایران تقدیر شده است.

علمای یمن در پایان از تمامی علمای امت اسلامی خواستند به مسئولیت‌های خود برای تبیین موضع شرعی واجب بر همه مسلمانان و نظام‌ها، ملت‌ها و ارتش‌های اسلامی عمل کنند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که آمریکا در اقدامی احمقانه اقدام به انجام حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران کرد و اکنون نگران پاسخ متقابل ایران به این حمله است.

سازمان انرژی اتمی ایران در پی حمله آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: به دنبال حملات ددمنشانه دشمن صهیونیستی طی چند روز گذشته، سحرگاه امروز سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت.

در ادامه این بیانیه آمده است: سازمان انرژی اتمی ایران به ملت بزرگ ایران این اطمینان را می‌دهد که علیرغم توطئه‌های خبیثانه دشمنان، با همت هزاران دانشمند و متخصص انقلابی و باانگیزه خود اجازه‌ نخواهد داد که مسیر توسعه این صنعت ملی که حاصل خون شهیدان هسته‌ای است متوقف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha