• دوشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404040201160
  • خبرنگار : 71415

سیاستمدار اسپانیایی: ائتلاف با آمریکا خطرناک است/ باید از ناتو خارج شویم

سیاستمدار اسپانیایی: ائتلاف با آمریکا خطرناک است/ باید از ناتو خارج شویم

نماینده اسپانیایی پارلمان اروپا تاکید کرد ائتلاف با آمریکا برای امنیت اسپانیا خطرناک بوده و کشورش باید از ناتو همین حالا خارج شود.

به گزارش ایسنا، «ایرن مونترو»، نماینده اسپانیایی پارلمان اروپا در یک سخنرانی در محل این پارلمان شدیدا از سیاست‌های تجاوزگرانه و جنگ طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی انتقاد کرده و خواستار آن شد که کشورش ائتلاف ناتو را ترک کند.

او در این سخنرانی که در مقابل «کایا کالاس» نماینده عالی سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا ایراد کرد خطاب به این مقام اروپایی گفت: «اسرائیل و ایالات متحده هم‌اکنون بزرگترین تهدید علیه بشریت هستند در حالی که شما این هیولاها را تغذیه می‌کنید.»

او در حالی که شدیدا از حمایت‌های کالاس و همچنین «اورزولا فون در لاین»، رئیس کمیسیون اروپا از جنایتکاری‌های ایالات متحده و رژیم صهیونیستی انتقاد کرد، گفت: «اسرائیل به طرزی غیرقانونی به ایران حمله می‌کند در حالی که همچنان به نسل‌کشی فلسطینی‌ها نیز ادامه می‌دهد. اما شما چه کار کردید؟ خانم اورزولا "بمب" در لاین، از اسرائیل حمایت کرده و می‌گوید آنها حق دفاع از خودشان را دارند! اما وقتی اسرائیل خودش متجاوز است صدر اعظم آلمان از اسرائیل طبق گفته خودش به خاطر "انجام دادن کثیف کاری برای همه ما" تشکر می‌کند.»

این سیاستمدار اسپانیایی ادامه داد: «آیا ارزش‌های اروپایی اینها هستند؟ خانم کالاس این حرفها چقدر شرم آور و چندش آور هستند. شما می‌گویید خطر اصلی تسلیحات هسته‌ای ایران است. این شبیه حرفی است که قبلا درباره عراق و جنگ عراق زده شد. اما در واقعیت این اسرائیل است که سلاح اتمی دارد. ایالات متحده تنها کشور در دنیا است که جرات کرده از بمب هسته‌ای استفاده کند.»

مونترو تاکید کرد: «شما قرار است چند روز دیگر در نشست ناتو افزایش نرخ بودجه نظامی به پنج درصد را تصویب کنید. و مدعی هستید که این کار در جهت دفاع از خود ما انجام می‌شود. اما خانم کالاس آیا این کار و اینکه ما تحت فرمان ترامپ باشیم قرار است واقعا از ما محافظت کند؟ آیا اینکه ما پولمان را صرف بیمارستان‌ها و حقوق‌های بازنشستگی کنیم از ما محافظت نمی‌کند؟ آیا اینکه اسرائیل در وسط نسل‌کشی به افزایش بی‌سابقه فروش تسلیحاتش به اروپا به خاطر اثبات موفقیت این تسلیحات مباهات کند باعث محافظت از ما می‌شود؟»

او در ادامه صحبت‌هایش خظاب به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: «خانم کالاس شما با طرح تسلیح مجدد اروپا دارید نسل‌کشی را تامین مالی می‌کنید. دست از زانو زدن در برابر ترامپ و نتانیاهو که دارند ما را به سمت جنگ جهانی سوم می‌برند بردارید. اگر شما طرفدار جنگ هستید خودتان به جنگ بروید!»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha