• سه‌شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404040301945
  • خبرنگار : 71588

آنروا: تنها طی ماه گذشته بیش از ۵۰۰۰ کودک در غزه‌ به دلیل سوء تغذیه بستری شده‌اند

آنروا: تنها طی ماه گذشته بیش از ۵۰۰۰ کودک در غزه‌ به دلیل سوء تغذیه بستری شده‌اند

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» اعلام کرد، تنها طی ماه گذشته میلادی بیش از ۵۰۰۰ کودک در غزه به دلیل سوء تغذیه بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» اعلام کرد، کودکان در غزه از گرسنگی و محاصره اعمال شده توسط رژیم صهیونیستی رنج می‌برند. تنها در ماه گذشته میلادی، بیش از ۵۰۰۰ کودک غزه‌ای به دلیل سوءتغذیه حاد بستری شدند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، آژانس آنروا تاکید کرد، این آمار تقریباً ۵۰ درصد افزایش نسبت به ماه آوریل و ۱۵۰ درصد افزایش نسبت به ماه فوریه را نشان می‌دهد.

این نهاد وابسته به سازمان ملل در ادامه افزود، ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه ضروری است و محاصره باید فورا لغو شود.

از سوی دیگر، دفتر حقوق بشر وابسته به سازمان ملل اعلام کرد، استفاده از غذا به‌عنوان سلاح علیه غیرنظامیان در غزه «جنایت جنگی» است.

پیش از این نیز، «فیلیپ لازارینی» کمیسر آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: کودکان غزه به دلیل سیاست عمدی گرسنگی رژیم صهیونیستی در حال از دست دادن جان خود هستند. دولت اسرائیل همچنان به منع ورود مواد غذایی و لوازم دیگر ادامه می‌دهد. این گرسنگی ساخته دست انسان و با انگیزه‌های سیاسی است.

پیشتر دفتر دولتی اطلاع رسانی در غزه اعلام کرد: گرسنگی و قحطی در حال گسترش است و بیش از یک میلیون کودک در معرض خطر قرار دارند. بخش‌های حیاتی در نوار غزه در سایه محاصره و سکوت شرم آور بین‌المللی در حال فروپاشی است.

این دفتر اعلام کرد: ما نسبت به ادامه وخامت فاجعه انسانی به دلیل ادامه بستن گذرگاه‌ها توسط رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم. بیش از ۲.۴ میلیون نفر در نوار غزه با خطر مرگ بر اثر گرسنگی مواجه هستند. با مرگ ۵۲ نفر بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه که ۵۰ نفر آنها کودک هستند گرسنگی به یک امر واقعی تبدیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha