• چهارشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1404040402936
  • منبع : قوه قضاییه

معاون اول قوه قضاییه از زندان اوین بازدید کرد

معاون اول قوه قضاییه از زندان اوین بازدید کرد

معاون اول قوه قضاییه به همراه معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و رئیس سازمان زندان‌ها از زندان اوین بازدید کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه به همراه حمیدرضا موحدی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها از بخش‌های زندان اوین که مورد اصابت پرتابه‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفته بودند بازدید کردند و میزان آسیب‌های وارده به واسطه حمله رژیم صهیونی، امدادرسانی، نحوه آوار برداری، تمهیدات سازمان زندان‌ها برای بازسازی مجدد محل‌های آسیب دیده را بررسی و مورد ارزیابی قرار دادند.

در این بازدید معاون اول قوه قضاییه بر بازسازی هرچه سریع‌تر زیرساخت‌ها و ساختمان‌های آسیب دیده زندان اوین تاکید کرد.

همچنین محمدی رئیس سازمان زندان‌ها در رابطه با میزان خسارت‌های وارد به بخش‌های مختلف، نحوه امدادرسانی به مجروحان، فراهم کردن شرایط ارتباط زندانیان با خانواده‌ها، انتقال زندانیان به دیگر زندان‌ها و آواربرداری گزارشی ارائه کرد.

به گفته محمدی رئیس سازمان زندان‌ها بلافاصله بعد از حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین ۱۲ کمیته برای مدیریت حادثه تشکیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha