• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404040503076
  • خبرنگار : 90111

جام جهانی باشگاه‌های فوتبال

اینتر با صدرنشینی راهی دور حذفی شد

اینتر با صدرنشینی راهی دور حذفی شد

اینتر با پیروزی برابر ریورپلاته به عنوان صدرنشین راهی دور دوم جام جهانی باشگاه‌ها شد.

به گزارش ایسنا، در ادامه هفته پایانی مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها دو بازی از گروه E برگزار شد. در حساس‌ترین بازی این گروه اینتر، نایب‌قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، به مصاف ریورپلاته آرژانتین رفت و توانست با دو گل به پیروزی برسد تا با ۷ امتیاز به عنوان تیم نخست راهی دور بعد شود.

گل‌های اینتر را در این بازی اسپوزیتو و باستونی به ثمر رساندند. مهدی طارمی به خاطر تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران نتوانست راهی آمریکا شود و در این رقابت‌ها شرکت کند.

در دیگر بازی این گروه مونتری توانست با ۴ گل اوراوا ردز ژاپن را در هم بکوبد تا با ۵ امتیاز به عنوان  تیم دوم راهی دور حذفی شود.

به این ترتیب اینتر در مرحله حذفی به مصاف فلومیننزه برزیل خواهد رفت و مونتری هم با بوروسیا دورتموند روبه‌رو  خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha