• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404040704131
  • خبرنگار : 50040

نماینده لنگرود در مجلس:

رژیم صهیونیستی طعم تلخ قدرت دفاعی یک ارتش قوی را چشید

رژیم صهیونیستی طعم تلخ قدرت دفاعی یک ارتش قوی را چشید

ایسنا/گیلان نماینده لنگرود در مجلس، با بیان اینکه رژیم صهیونیستی طعم تلخ قدرت دفاعی یک ارتش قوی را چشید، گفت: مردم همه معادلات دشمن را بر هم زدند.

مهرداد لاهوتی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نمایش اقتدار دفاعی ایران در مقابل دشمن در جریان جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: اگر این جنگ ۱۰ روز دیگر ادامه پیدا می کرد، مردم از اسرائیل همان تصاویری را می دیدند که خودشان در غزه ساخته بودند، یعنی اسرائیل به غزه تبدیل می شد.

وی افزود: این رژیم غاصب و جنایتکار هرگز با یک ارتش قوی وارد جنگ نشده بود و برای اولین بار قدرت ایران را دید و در حال نابودی بود.

نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی ملت ایران را پیروز واقعی میدان دانست و خاطرنشان کرد: مردم همه معادلات دشمن را بر هم زدند، زیرا دشمن پیش بینی همکاری مردم با جریان متجاوز را کرده بود، اما این مردم همانند هشت سال دفاع مقدس در مقابل تعرض و تجاوز دشمن ماندند و همه توطئه های داخلی را نیز خنثی کردند لذا باید قدردان ملت باشیم که در حفاظت از انقلاب و نظام و کشور، خوش درخشیدند.

لاهوتی در ادامه به تصویب قانون تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی اشاره کرد و یادآور شد: ایران تاکنون بالاترین همکاری را بین کشورهای عضو با آژانس داشته و همه راه ها را باز گذاشتیم تا نظارت ها انجام شود؛ دبیرکل آژانس انرژی اتمی نیز به هیچ کشوری به اندازه ایران سفر نکرده است.

به گفته وی، گروسی در جریان هر بازدید خود از ایران اعلام می کرد که هیچ موردی از تخلف وجود دارد، اما در گزارشات خود عکس عمل می کرد؛ این در حالی است که ایران عضو آژانس بوده و به تاسیسات هسته ای ما حمله شده و دانشمندان هسته ای ما را ترور کرده اند.

نماینده لنگرود در مجلس با تاکید بر لزوم واکنش آژانس انرژی اتمی نسبت به حمله اخیر، اضافه کرد: آژانس نه تنها واکنش نشان ندارد، بلکه گزارشش در شورای حکام، نقطه آغاز جنگ شد.

وی با بیان اینکه تعلیق همکاری با آژانس را حق خود می دانیم، یادآور شد: قانون تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد و به ادعای خودشان مراکز هسته ای ما را نابود کرده اند و لذا دیگر دلیلی برای بازدید و نظارت وجود ندارد؛ مگر اینکه بخواهند میزان خسارت را ببینند و دوباره علیه ما گزارش تنظیم کنند.

لاهوتی به تبصره قانون مذکور درباره تداوم همکاری با آژانس بنا به تشخیص شورای عالی امنیت ملی اشاره و خاطر نشان کرد: از یک طرف باید برآورد خسارت کنیم و از طرف دیگر، باید در مجامع بین المللی، شکایت خودمان را پیگیری کنیم.

رژیم صهیونیستی طعم تلخ قدرت دفاعی یک ارتش قوی را چشید

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha