• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404040704335
  • خبرنگار : 71263

ترامپ برای تقویت رشد هوش مصنوعی دست به کار شد

ترامپ برای تقویت رشد هوش مصنوعی دست به کار شد

دولت ترامپ در حال آماده‌سازی مجموعه‌ای از اقدامات اجرایی با هدف تقویت عرضه انرژی برای تقویت توسعه هوش مصنوعی در آمریکا است.

به گزارش ایسنا،  آمریکا و چین، درگیر یک مسابقه تسلیحاتی فناوری هستند و با این کار، برتری اقتصادی و نظامی خود را تضمین می‌کنند. حجم عظیم پردازش داده‌هایی که توسط هوش مصنوعی انجام می‌شود، نیاز به افزایش سریع منابع برق دارد که در بسیاری از ایالت‌های آمریکا، شرکت‌های برق و شبکه‌ها را تحت فشار قرار داده است.

منابع آگاه به رویترز گفتند: اقدامات در دست بررسی شامل تسهیل اتصال پروژه‌های تولید برق به شبکه و تامین زمین فدرال برای ساخت دیتاسنترهای مورد نیاز برای گسترش فناوری هوش مصنوعی است.

به گفته منابع آگاه، دولت آمریکا همچنین یک طرح اقدام هوش مصنوعی منتشر خواهد کرد و رویدادهای عمومی را برای جلب توجه عموم به این تلاش‌ها برنامه‌ریزی خواهد کرد.

آموزش مدل‌های هوش مصنوعی در مقیاس بزرگ، به میزان زیادی برق نیاز دارد و رشد این صنعت، اولین افزایش بزرگ تقاضا برای برق در آمریکا را در دهه‌های اخیر، رقم زده است.

طبق گزارش شرکت مشاوره‌ای «گرید استراتجیز» (Grid Strategies)، پیش‌بینی می‌شود که بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹، تقاضا برای برق در آمریکا، پنج برابر نرخ پیش‌بینی‌ شده در سال ۲۰۲۲ افزایش یابد.

در همین حال، طبق گزارش جدید شرکت مشاوره دیلویت، تقاضای دیتاسنترهای هوش مصنوعی برای برق، می‌تواند تا سال ۲۰۳۵، بیش از ۳۰ برابر افزایش یابد.

با این حال، ساخت و اتصال نیروگاه‌های جدید به شبکه برق، مانع بزرگی بوده است، زیرا چنین پروژه‌هایی نیاز به مطالعات گسترده دارند که تکمیل آنها می‌تواند سال‌ها طول بکشد و زیرساخت‌های انتقال موجود نیز تحت فشار هستند.

به گفته دو منبع آگاه، از جمله ایده‌های مورد بررسی دولت آمریکا، شناسایی پروژه‌های برق توسعه‌یافته‌تر و قرار دادن آنها در نوبت بالاتر لیست انتظار برای اتصال است. تعیین محل دیتاسنترها نیز چالش برانگیز بوده است زیرا تاسیسات بزرگتر، به فضا و منابع زیادی نیاز دارند و می‌توانند با موانع منطقه‌بندی یا مخالفت عمومی روبرو شوند. دستورات اجرایی می‌توانند با ارائه زمین‌های تحت مدیریت وزارت دفاع یا وزارت کشور به توسعه‌دهندگان پروژه، راه حلی برای این مشکل فراهم کنند.

ترامپ پیروزی در رقابت هوش مصنوعی علیه چین را در اولویت قرار داده و در اولین روز ریاست جمهوری خود، وضعیت اضطراری ملی انرژی را با هدف رفع تمام موانع نظارتی بر سر راه حفاری نفت و گاز، استخراج زغال سنگ و مواد معدنی حیاتی و ساخت نیروگاه‌های جدید گازی و هسته‌ای برای افزایش ظرفیت تولید انرژی، اعلام کرد. او همچنین در ژانویه، به دولت خود دستور داد تا یک طرح اقدام هوش مصنوعی تهیه کند که آمریکا را به پایتخت جهانی هوش مصنوعی تبدیل کند و موانع نظارتی بر سر راه گسترش سریع آن را کاهش دهد.

بر اساس گزارش رویترز،  این گزارش که شامل نظرات شورای امنیت ملی است، قرار است تا ۲۳ ژوئیه منتشر شود. دو منبع آگاه گفتند که کاخ سفید در حال بررسی اعلام ۲۳ ژوئیه به عنوان «روز اقدام هوش مصنوعی» است تا توجه را به این گزارش جلب کند و تعهد خود را به گسترش این صنعت نشان دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha