• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404040804608
  • خبرنگار : 50199

نماینده مجلس شورای اسلامی:

دشمنان بدانند ایران با جنگ روانی و تبلیغاتی از مسیر عزت عقب‌نشینی نمی‌کند

دشمنان بدانند ایران با جنگ روانی و تبلیغاتی از مسیر عزت عقب‌نشینی نمی‌کند

ایسنا/مازندران نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس با اشاره به اهمیت بصیرت تاریخی برای نسل جوان جامعه، گفت: اگر تاریخ را مرور کنیم، می‌بینیم که هرگاه عناصر خودباخته یا وابسته سعی در القای ناامیدی و تسلیم داشتند، مردم با قدرت به میدان آمده‌اند. دشمنان باید بدانند ایران اسلامی با این پروژه‌های روانی و تبلیغاتی از مسیر عزت عقب‌نشینی نخواهد کرد.

علی کشوری در گفت‌وگو با ایسنا در باره استراتژی آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۲ روزه با ایران، اظهار کرد: دونالد ترامپ که پیش‌تر شعار انتخاباتی «Make America Great Again» یا همان MAGA را برای احیای اقتدار از دست‌رفته خود بر زبان آورده بود، اکنون به‌گونه‌ای تلویحی در حال صادرات این شعار به عرصه افکار عمومی ایران است؛ با این تفاوت که این‌بار نه برای بازگرداندن عظمت، بلکه برای مهندسی ذهن و انحراف افکار عمومی ایرانیان از پیروزی راهبردی ایران در میدان نبرد واقعی است.

وی افزود: آمریکا قصد دارد با الگوبرداری از این شعار، جنبشی به ظاهر مردمی را معرفی کند که در اصل، ابزاری رسانه‌ای برای جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران است.

کشوری تصریح کرد: هدف این پروژه، تضعیف انسجام ملی، تحریف تاریخ انقلاب اسلامی و احیای عناصر وابسته به رژیم پهلوی یا گروه‌های ضدانقلاب است.

نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنبش به‌اصطلاح «MAGA» گفت: بازخوانی تاریخی خیانت‌ها و همکاری برخی عناصر داخلی با دشمنان ایران می‌تواند بستری مناسب برای آگاه‌سازی افکار عمومی فراهم کند.

کشوری با اشاره به نقش برخی چهره‌های داخلی در همراهی با دشمنان ملت ایران، خاطرنشان کرد: ما از ابتدای انقلاب اسلامی با دشمنی رژیم صهیونیستی روبه‌رو بوده‌ایم. در این مسیر، خائنین و جاسوسانی در داخل کشور حضور داشته‌اند که تمام تلاش خود را برای استمرار وابستگی و تضعیف کشور به کار گرفتند، اما به لطف خدا و هوشیاری مردم، این توطئه‌ها تاکنون بی‌ثمر مانده است و در آینده نیز چنین خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: رئیس‌جمهور آمریکا در توهم به سر می‌برد و از درک واقعیت جامعه ایران ناتوان است. ملت ما طی این سال‌ها بارها نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های حساس، یکپارچه، مقاوم و وفادار به آرمان‌های انقلاب هستند.

این نماینده مجلس با اشاره به اهمیت بصیرت تاریخی برای نسل جوان گفت: اگر تاریخ را مرور کنیم، می‌بینیم که هرگاه عناصر خودباخته یا وابسته سعی در القای ناامیدی و تسلیم داشتند، مردم با قدرت به میدان آمده‌اند. دشمنان باید بدانند ایران اسلامی با این پروژه‌های روانی و تبلیغاتی از مسیر عزت عقب‌نشینی نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha