دکتر حمزه آقاپور کاظمی دوشنبه ۹ تیرماه با اعلام اینکه در ایام ماه محرم برای اطعام و نذورات دام ذبح میکنند، بر لزوم اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در خصوص رعایت نکات بهداشتی بیش از پیش در این روزها تأکید کرد.
وی ضمن دعوت از مردم مازندران و متولیان امر عزاداری در مساجد و هیئتها خواست دامهای خود را در کشتارگاههای مجاز در سطح استان کشتار کنند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین توصیه کرد: از خرید دامهایی با علائم لاغری مفرط، ترشحات آبکی و چرکی، دارای تاول بر روی پوست و دمبه و اندام خارجی، دارای پشمهای ژولیده و بلند، دارای لنگش در هنگام راه رفتن، آثار کچلی روی پوست خودداری کنند.
آقاپور کاظمی ادامه داد: مردم توجه داشته باشند، گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند و وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.
وی با اشاره به گرمای هوا و امکان بروز بیماری تب کریمه هشدار داد تا حتماً برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند و در صورت مشاهده کنه بر روی دام هرگز آنرا با دست نکشند همچنین از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کرده و گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
آقاپورکاظمی همچنین از مردم خواست از کبد و جگرهایی با کیستهای کچی، آهکی و آبکی و ریههای گوشتی و چرکی جدا خودداری کرده و اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی مازندران، کاظمی اعلام کرد: مردم میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواستها و مشکلات خود را با شماره ۱۵۱۲ پل ارتباطی دامپزشکی با مردم تماس حاصل کنند.
انتهای پیام
نظرات