• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404041106870
  • خبرنگار : 71129

وانگ یی: چین و اتحادیه اروپا باید عامل ثبات در جهان باشند

وانگ یی: چین و اتحادیه اروپا باید عامل ثبات در جهان باشند

وزیر خارجه چین گفت، پکن و اتحادیه اروپا باید به عنوان عامل ثبات جهان عمل کنند و به شرکایی قابل اعتماد، قوی و متقابلا سودمند تبدیل شوند.

به گزارش ایسنا، اظهارات وانگ یی، وزیر امور خارجه چین پیش از دیدار امروزش (چهارشنبه) با آنتونیو کوستا، رئیس شورای اروپا و گفت‌وگوی استراتژیک با کایا کالاس، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل مطرح شد.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزیر امور خارجه چین همچنین افزود در وضعیت کنونی اوضاع بین‌الملل، پکن و بروکسل باید همکاری و شراکت خود را به خوبی پیش ببرند و حفظ کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «پکن و اتحادیه اروپا باید ارتباطات را تقویت کنند، تفاهم را افزایش دهند، اعتماد متقابل ایجاد کنند و به طور مشترک از چندجانبه‌گرایی و سیستم تجارت آزاد محافظت کنند.»

نخست وزیر بلژیک نیز در دیدار با وانگ یی گفت، با وجود دیدگاه‌های مختلف پکن و اروپا، دو طرف باید در مواجهه با ژئوپلتیک پیچیده کنونی تبادلات را تقویت کرده و به اعتماد مشترک دو طرف ادامه دهند.

وی ادامه داد، بلژیک به چند جانبه گرایی باور دارد، از تقویت خودمختاری اروپا دفاع می‌کند و به دنبال نتایج مثبت از دیدار سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا و چین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha