• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404041107288
  • خبرنگار : 71518

علی دایی گزینه سرمربی‌گری پرسپولیس

علی دایی گزینه سرمربی‌گری پرسپولیس

مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.

به گزارش ایسنا، بعد از جدایی قطعی اسماعیل کارتال از پرسپولیس، مدیران این باشگاه مذاکراتی را با گزینه‌های مختلف از جمله مهدی تارتار و وحید هاشمیان انجام دادند و درحال بررسی شرایط آنها هستند و حالا یک گزینه جدید به گزینه‌های ایرانی پرسپولیس اضافه شده است.

بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ایسنا، علی دایی یکی از گزینه‌های مد نظر پرسپولیس است و مدیران این باشگاه قرار است به زودی باب مذاکره را با او باز کنند.

علی دایی در مصاحبه‌های اخیر خود بارها اعلام کرده که فعلا قصد بازگشت به فوتبال را ندارد و حالا باید دید در صورت ارائه پیشنهاد هدایت پرسپولیس به او، دایی چه تصمیم خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۷:۱۱

بخدا پرسپولیس به علی دایی نمیدن

avatar
امروز ۱۷:۲۴

این کمترین حق است که باید بهشون بدن

avatar
امروز ۱۸:۳۲

آوردن ایشون کاملا اشتباهه وتیم ومثل استقلال نکو نام میبره حاشیه اصلا به روز نیست دنبال تجارت خودش بود .بهترین گزینه ها مربیان شجاع مثل تار تار یا هاشمیان