• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041811122
  • خبرنگار : 71145

نتانیاهو: فکر می‌کنم فرصت خوبی برای آتش‌بس ۶۰ روزه وجود دارد

نتانیاهو: فکر می‌کنم فرصت خوبی برای آتش‌بس ۶۰ روزه وجود دارد

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به فاکس بیزنس گفت که «معتقد است شانس خوبی برای آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه وجود دارد که آنها را به اهدافشان نزدیک‌تر می‌کند.»

به گزارش ایسنا، نتانیاهو افزود: «ما در مورد آتش‌بس ۶۰ روزه صحبت می‌کنیم که طی آن نیمی از زندانیان، چه زنده و چه فوت شده، بازگردانده خواهند شد.»

نتانیاهو به فاکس بیزینس گفت: ما در حال بررسی امکان بازگشایی بازارهای انرژی، مخابرات و مسیرهای تجاری در خاورمیانه هستیم

پیش از این نیز بنیامین نتانیاهو که روز سه‌شنبه دو بار با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرد، امروز- چهارشنبه- گفته بود: دیدار من با ترامپ بر تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه متمرکز بود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که پس از دیدار با «دونالد ترامپ»، بدون هرگونه اظهار نظری، کاخ سفید را ترک کرده بود در پیامی ضبط‌شده مدعی شد: «ما لحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهیم کرد و این (آزادی گروگان‌ها) به لطف فشار نظامی سربازان شجاع ما امکان‌پذیر شده است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha