• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404042112328
  • خبرنگار : 50177

معاون فرماندار خرم‌آباد:

سمن‌ها نیازمند دانش و مهارت تخصصی هستند

 سمن‌ها نیازمند دانش و مهارت تخصصی هستند

ایسنا/لرستان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری خرم‌آباد گفت: سمن‌ها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و حاکمیت نیازمند دانش و مهارت تخصصی هستند به گونه‌ای که به مانند گذشته در بحران ها پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.

 مریم پورسرتیپ امروز ۲۱ تیرماه در دوره آموزشی کمک‌های اولیه که برای سازمان‌های مردم نهاد شهرستان با محوریت فرمانداری خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: سازمان‌های مردم نهاد به عنوان بازوان توانمند توسعه و پیشرفت در جامعه نقش کلیدی و تاثیرگذاری در ارتقاء سطح آگاهی مردم، حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر و تقویت مشارکت‌های اجتماعی اجتماعی و مردمی دارند.

وی افزود: سمن‌ها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و حاکمیت نیازمند دانش و مهارت تخصصی هستند، به گونه‌ای که به مانند گذشته در بحران ها پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.

معاون سیاسی فرمانداری خرم آباد ضمن تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفه و خالصانه مردم و جامعه مدنی، خاطرنشان کرد: به عنوان نمایندگان دولت وظیفه داریم در موضوعاتی از قبیل آموزش، بهره‌مندی از نقطه نظرات و ظرفیت‌های سمن‌ها، برقراری تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و جامعه مدنی، تقویت دانش آنها به اقتضای شرایط روز جامعه، حمایت لازم را از سازمان‌های مردم نهاد بعمل آوریم و همراه و همیار آنها باشیم.

پورسرتیپ تصریح کرد: این‌گونه کارگاه‌ها فرصت مناسبی است تا سمن‌ها با دانش روز و مدیریتی، حقوقی، مهارت‌های ارتباطی، بیش از پیش آشنا شده و ظرفیت‌های خود را افزایش دهند و علاوه بر ارتقاء توانمندی‌های فردی و سازمانی به بهبود فرایندهای اجرایی، افزایش شفافیت و اعتماد عمومی کمک کند.

وی تصریح کرد: یکی از زمینه‌های حیاتی که در دوره‌های آموزش باید مورد توجه قرار گیرد آموزش کمک‌های اولیه است که می‌تواند به عنوان یک مهارت در لحظات بحرانی جان انسان‌ها را نجات دهد و اعضای سازمان‌های مردم نهاد به دلیل نقش گسترده‌ای که در جامعه دارند مستعد این هستند که در شرایط اضطراری به عنوان اولین پاسخ دهندگان عمل کنند.

معاون سیاسی فرمانداری خرم‌آباد در پایان هدف از برگزاری این دوره را ایجاد یک مهارت پایه برای حفظ سلامت و امنیت جامعه دانست و تاکید کرد: برگزاری این‌گونه دوره‌ها علاوه بر ارتقاء توانایی های سازمان‌های مردم نهاد باعث می‌شود در هر محله، مدرسه و... افرادی آگاه و آماده برای مقابله با حوادث ناگهانی حضور داشته باشند تا سریع‌تر و موثرتر به مصدومان کمک و تا زمان رسیدن نیروهای تخصصی زندگی فرد را حفظ کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha