• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404042213184
  • خبرنگار : 71234

گودرزی خبر داد

مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد

مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» ‌و اصلاح آن در جلسه امروز مجلس خبر داد.

به گزارش ایسنا، عباس گودرزی در تشریح نشست امروز یکشنبه (۲۲ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی گفت: در ابتدا مجلس به مدت یک ساعت و نیم جلسه غیرعلنی در خصوص بررسی مسائل و مشکلات نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه به ویژه در حوزه تامین کالاهای اساسی و حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان برگزار کرد.

وی افزود: پس از آن، جلسه رسمی به صورت علنی به ریاست آقای قالیباف برگزار شد و رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود از هیات‌داران و مردم عزیز کشورمان برای نگاه داشتن پرچم حضرت ابا عبدالله (ع) در هر شرایطی تشکر و قدردانی کرد. همچنین از حضور نمایندگان مجلس در ایام سخت آغازین جنگ تحمیلی و حفظ سنگر مجلس در همه شرایط و حضور در حوزه‌ های انتخابیه برای بررسی مشکلات مردم قدردانی کرد.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس همچنین گفت: دستور ابتدایی صحن علنی مجلس بررسی ایرادات شورای نگهبان در خصوص طرح تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم بود که بعد از بیان نظرات مخالفان و موافقان و طرح پیشنهادات مختلف، این طرح اصلاح شد. سپس ۵ نفر از نمایندگان نطق میان دستور خود را بیان کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۳:۳۸

احسنت به مجلس