• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404042213311
  • منبع : نمایندگی اردبیل

فرماندار نمین اعلام کرد

احیای اماکن ورزشی نمین پس از ۷ سال/اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌ها

احیای اماکن ورزشی نمین پس از ۷ سال/اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌ها

ایسنا/اردبیل فرماندار شهرستان نمین از احیای دوباره سالن‌های ورزشی این شهرستان پس از هفت سال خبر داد و اعلام کرد: با تخصیص بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع دولتی و مشارکت بخش خصوصی، زیرساخت‌های مهم ورزشی از جمله سالن‌های چندمنظوره، سالن ژیمناستیک، استخر فجر و زمین چمن فوتبال شهید شاهماری بهسازی و آماده بهره‌برداری شده‌اند.

مهران امانی ۲۲ تیر در جلسه با رییس اداره ورزش و جوانان نمین با اعلام خبر اقدامات عمرانی گسترده در حوزه ورزش شهرستان، از بازگشایی سالن‌های ورزشی که به مدت هفت سال غیرفعال و فرسوده بودند، خبر داد.

وی گفت: این اقدامات با هدف ارتقاء سرانه ورزشی و فراهم آوردن فضایی مناسب برای فعالیت ورزشکاران در رشته‌های مختلف صورت گرفته است.

فرماندار نمین در ادامه به راه‌اندازی یک سالن ورزشی چندمنظوره در مجموعه شهید شاهماری اشاره کرد و افزود: این سالن با ایجاد فضای مناسب برای انواع ورزش‌های بدون توپ، آماده پذیرش آقایان و بانوان جهت تمرین و آموزش خواهد بود.

وی همچنین از احیای مجدد سالن ژیمناستیک پس از هفت سال وقفه خبر داد و اعلام کرد که این سالن به هیأت ژیمناستیک شهرستان واگذار شده است.

امانی با تأکید بر سرمایه‌گذاری قابل توجه در حوزه ورزش شهرستان، بیان کرد: در یک سال گذشته بیش از ۷ میلیارد تومان برای بازسازی و تجهیز سالن‌های ورزشی شهر نمین هزینه شده است که نشان از عزم جدی مسئولین برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی دارد.

احدی جوان رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان نمین نیز افزود: در راستای پاسخگویی به مطالبات عمومی مردم، پروژه بهسازی استخر فجر نمین نیز از طریق ظرفیت قانونی ماده ۲۷ به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شده است. این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد ریال در دست اجراست و نویدبخش رفع یکی از نیازهای اساسی جوانان و خانواده‌ها در این شهرستان خواهد بود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، سرمایه‌گذار مذکور احداث زمین اسکیت روباز را نیز در مقابل استخر فجر آغاز خواهد کرد تا فرصت مناسبی برای جوانان علاقه‌مند به این رشته ورزشی پرطرفدار فراهم شود.

در پایان، امانی به وضعیت زمین فوتبال شهید شاهماری اشاره و خاطرنشان کرد: عملیات بهسازی و تعویض چمن این زمین با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان در دست اجراست. با بهره‌برداری از این پروژه، یک زمین چمن استاندارد و مدرن در اختیار ورزشکاران شهرستان قرار خواهد گرفت و امکان برگزاری مسابقات در سطوح بالاتر نیز فراهم می‌شود. این اقدامات بیانگر توجه ویژه دولت و مسئولین استانی به حوزه ورزش و جوانان شهرستان نمین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha