• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042314261
  • خبرنگار : 71145

مداخله نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در سویداء و درعا

مداخله نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در سویداء و درعا

رسانه‌های سوریه از تجاوز و مداخله ارتش اشغالگر در حوادث سویداء خبر دادند.

به گزارش ایسنا، «تلویزیون سوریه» گزارش داد: هواپیماهای جنگی اسرائیل شراره‌های منحرف کننده و فلر را بر فراز منطقه درگیری در حومه غربی سویداء رها کردند.

همچنین هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی بر فراز استان درعا پرواز کردند. کانال ۱۲ عبری هم گزارش داد: تانک‌های سوری از مرز تعیین‌شده توسط اسرائیل در جنوب سوریه عبور کردند و هواپیماهای اسرائیلی آنها را بمباران نمودند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز درباره مداخلاتش گفت: ما اندکی پیش به چندین تانک در منطقه روستای سمیع در سویداء در جنوب سوریه حمله کردیم.

کانال ۱۴ اسرائیل هم گزارش داد: حمله به تانک‌های سوری پس از آن صورت گرفت که ارتش گمان کرد این تانک‌ها قصد حرکت به سمت منطقه‌ای با جمعیت دروزی در سویدا را داشتند.

همچنین رادیو ارتش اسرائیل به نقل از یک مقام نظامی گزارش داد: هدف قرار دادن تانک‌های سوری در سویدا در پی حملات تروریستی علیه دروزی‌ها صورت گرفت.

مداخلات رژیم صهیونیستی در حالی است که وزارت کشور سوریه درباره حوادث سویداء اعلام کرد: طرح استقرار نیروهای امنیتی در سویداء برای اعمال حاکمیت دولت و خلع سلاح گروه‌های قانون‌شکن تهیه شده است.

با تشدید درگیری‌ها بین جناح‌های محلی و طوایف منطقه، صحنه‌های آوارگی گسترده مشاهده شده است. درخواست‌های فوری برای آتش‌بس پیش از آنکه اوضاع به هرج و مرج کامل تبدیل شود و بافت اجتماعی منطقه را تهدید کند، به ویژه با گسترش جنگ به روستاهای مجاور، ادامه دارد.

یک فعال جامعه مدنی توضیح داد که بیش از ۳۰۰ خانواده از روستاهای الطیره و سمیع به شهر سویداء و روستاهای اطراف آواره شده‌اند، در حالی که به دلیل بسته شدن جاده‌ها، تأمین سرپناه یا کمک‌های بشردوستانه با مشکل مواجه است.

یک منبع پزشکی در بیمارستان بصری الشام در استان درعا گزارش داد که ۱۱ عضو زخمی طوایف لجات در نتیجه گلوله‌بارانی که خودروی آنها را در نزدیکی مرز اداری سویداء هدف قرار داد، پذیرش شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha