• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042414928
  • خبرنگار : 71145

هشدار ولید جنبلاط نسبت به مداخله اسرائیل در حوادث سویداء

هشدار ولید جنبلاط نسبت به مداخله اسرائیل در حوادث سویداء

در سایه درگیری‌های شدید در سویداء، رهبر سابق حزب سوسیالیست مترقی در لبنان اظهار داشت که «اسرائیل از کسی محافظت نمی‌کند، بلکه می‌خواهد به جنگ در سویداء دامن بزند».

به گزارش ایسنا، «ولید جنبلاط»، رهبر سابق حزب سوسیالیست مترقی گفت در سایه اینکه «یک راه حل سیاسی در سویداء تحت حمایت دولت ضروری است، باید اشاره کرد اسرائیل سعی می‌کند به جنگ در این شهر دامن بزند».

در عین حال او خاطرنشان کرد که «برای آماده‌سازی روند آشتی در سویداء باید آتش‌بس برقرار شود».

جنبلاط اظهار داشت «به جای تحریک، باید از تردید در اظهارات برخی از رهبران معنوی جامعه دروزی اجتناب شود».

او تاکید کرد: «ما برای ورق زدن صفحه خونین در سویداء به یک راه حل سیاسی تحت حمایت دولت سوریه نیاز داریم.»

او توضیح داد که «سلاح‌های سنگین باید تحویل داده شوند و نمی‌توانند در دست جناح‌های سویداء باشند».

جنبلاط خاطرنشان کرد که «گفت‌وگو بین افراد سرشناس سویداء و رهبران دولت موقت سوریه برای دستیابی به یک راه حل سیاسی ضروری است».

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha