• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404042314292
  • خبرنگار : 50649

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مطرح کرد

ماینرهای غیرمجاز، باری سنگین بر دوش صنعت برق فارس/جمع‌آوری ۲۰۰ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

ماینرهای غیرمجاز، باری سنگین بر دوش صنعت برق فارس/جمع‌آوری ۲۰۰ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از شناسایی و توقیف ۲۰۰ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در سطح استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد چهار برابری داشته است.

حمیدرضا جلایر دوشنبه، ۲۳ تیر در نشست شرکت توزیع نیروی برق فارس با بیان اینکه مصرف بالای برق توسط دستگاه‌های استخراج رمزارز تهدیدی جدی برای شبکه برق محسوب می‌شود، اظهار کرد: فعالیت این دستگاه‌ها یکی از عوامل اصلی ناترازی بین تولید و مصرف انرژی در کشور است که در استان فارس نیز نمود یافته و تأثیر مستقیم بر خاموشی‌ها و اختلال در تأمین پایدار انرژی دارد.

وی با اشاره به شناسایی ۳۱ مرکز غیرمجاز استخراج رمزدارایی در محدوده تحت پوشش این شرکت، افزود: استفاده غیرقانونی از برق شبکه توزیع توسط این مراکز، منجر به وارد آمدن خسارات اقتصادی به صنعت برق و کشور می‌شود.

ماینرهای غیرمجاز؛ عامل پنهان بحران برق تابستانه

مدیرعامل شرکت توزیع برق فارس با بیان اینکه هر دستگاه ماینر به‌صورت شبانه‌روزی بین سه تا پنج کیلووات برق مصرف می‌کند، گفت: این مقدار معادل برق مصرفی چندین خانوار است و در فصل اوج بار تابستان، فشار مضاعفی به شبکه تحمیل می‌کند.

جلایر تأکید کرد: مقابله با این پدیده شوم و تهدیدآفرین، در دستور کار مستمر و جدی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس قرار دارد و این شرکت با بهره‌گیری از ابزارهای نوین و تمامی ظرفیت‌های قانونی و اجرایی خود، به‌دنبال شناسایی و برخورد قاطع با مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز است.

این مقام مسئول، مشارکت مردم را عاملی مؤثر در شناسایی مراکز غیرقانونی استخراج رمزدارایی دانست و افزود: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ برای دریافت گزارش‌های مردمی فعال شده است و شهروندان می‌توانند با ارسال اطلاعات مربوطه، هم به حفظ پایداری شبکه برق کمک کنند و هم از پاداش ریالی تعیین‌شده بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: طبق دستورالعمل وزارت نیرو، پاداش معرفی هر دستگاه استخراج غیرمجاز، یک میلیون تومان است که در مجموع تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای گزارش‌دهندگان قابل پرداخت خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس بیان کرد: عبور از پیک بار تابستان ۱۴۰۴، مستلزم مشارکت همگانی و همکاری مردم در زمینه شناسایی و گزارش مراکز غیرمجاز است تا بتوان برق مستمر و پایدار را برای همه مشترکان در سراسر استان تضمین کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha