تیمهای فوتبال ذوبآهن اصفهان و فجرسپاسی شیراز که بهعنوان قهرمان فصل گذشته لیگ دستهاول به لیگبرتر بازگشته، چهارشنبه در چارچوب بازی دوستانه در قالب اردوی آمادهسازی پیشفصل در ورزشگاه فولادشهر به مصاف یکدیگر رفتند.
نیمهاول این دیدار با تساوی بدون گل پایان یافت، اما در نیمه دوم و در دقیقه ۵۲ این جدال تدارکاتی، عرفان قهرمانی خرید جدید ذوبیها روی ارسال احسان پهلوان دیگر بازیکن تازه جذبشده این تیم تکگل بازی را بهثمر رساند تا ذوبآهن با همین یکگل مقابل فجرسپاسی به پیروزی دست پیدا کند.
گاندوهای نصف جهان که اردوی دو هفتهای را در شهر بروجن برگزار کردند، امروز نخستین بازی دوستانهشان در ورزشگاه فولادشهر و با ورژن جدید را پشتسر گذاشتند.
به گزارش ایسنا، ذوب آهن تحتهدایت قاسم حدادیفر و با تیمی جوانتر نسبت به فصل گذشته، برای رقم زدن شرایط بهتر در لیگبرتر آماده میشود.
انتهای پیام
نظرات