• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404042616460
  • منبع : نمایندگی مازندران

نماینده ولی فقیه در مازندران:

اربعین میدان تقویت جبهه مقاومت است

اربعین میدان تقویت جبهه مقاومت است

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران بر اهمیت ویژه اربعین به عنوان یک رزمایش عظیم معنوی، سیاسی و حماسی برای تقویت جبهه انقلاب اسلامی و مقابله با توطئه‌های دشمنان تأکید کرد.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، پنج‌شنبه ۲۶ تیر در دومین پیش‌همایش بین‌المللی «اربعین، معنویت و اقتدار اسلامی» که به میزبانی اداره کل اوقاف استان مازندران در ساری برگزار شد، با تسلیت ایام اسارت اهل بیت (ع) و شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایشان و همچنین شهادت بیش از هزار نفر در جنگ تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ملت مظلوم ایران، فرا رسیدن اربعین حسینی را نیز تسلیت گفت.

آیت الله محمدی لائینی افزود: رویارویی مستقیم نظامی و جنگ سخت رژیم صهیونیستی و آمریکا با جمهوری اسلامی را بخش دیگری از «میدان» است که هنوز ادامه دارد و ایران همچنان در میانه آن قرار گرفت.

نماینده ولی فقیه در مازندران به همایش‌ها و رزمایش‌ها اشاره کرد و گفت: اربعین حسینی با حضور سالانه ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر، بزرگترین رزمایش معنوی محسوب می‌شود.

اربعین؛ میدان تقویت جبهه مقاومت است

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: همایش‌های اربعین‌شناسی مانند این پیش‌همایش و همایش اصلی سال آینده، و همچنین راهپیمایی جاماندگان اربعین در شهرهای مختلف کشور با مشارکت بیش از ۳۰ میلیون نفر در سال گذشته، بخش دیگری از این فضا را تشکیل می‌دهند.

وی تأکید کرد: هر برنامه و نشستی که برگزار می‌شود باید به میدان اصلی یعنی انقلاب اسلامی، جبهه مقاومت و جنگ با دشمن کمک کند. اگر این میدان خدایی نکرده شکست بخورد، نه از اربعین اثری می‌ماند و نه از حرم‌ها و عتبات عالیات.

آیت الله محمدی لائینی سه بعد مهم برای اربعین و سایر مناسبت‌های مرتبط با امام حسین (ع) را شامل؛ بعد معنوی، بعد سیاسی و بعد حماسی برشمرد و تقویت بعد معنوی و عرفانی را بهترین راهکار برای تقویت اربعین دانست و افزود: معنویت و عرفان، مردم را پای انقلاب اسلامی نگه می‌دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بعد سیاسی، با تأکید بر لزوم بصیرت سیاسی در اربعین، نسبت به قرار گرفتن اربعین در فازهای سیاسی غلط، اربعین سکولار یا اربعین شیعه انگلیسی هشدار داد و آن را ساخته و پرداخته دشمن دانست.

اربعین؛ میدان تقویت جبهه مقاومت است

نماینده ولی فقیه در مازندران به بعد حماسی اشاره کرد و روح حماسی و انقلابی برخاسته از قیام امام حسین (ع) را عامل حرکت جامعه و ایجاد انقلاب اسلامی دانست و گفت: مراسم امام حسین (ع) اگر روح حماسی و انقلابی نداشته باشد، در تراز امام حسین (ع) نیست.

نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم قرار گرفتن اربعین و همایش‌های مربوط به آن تحت اشراف ولایت و امامت تأکید کرد.

وی این امر را ضامن حرکت اربعین در تراز میدان اصلی و هم‌افزایی با آن دانست و به مدیریت داهیانه این میدان توسط امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری اشاره کرد.

آیت الله محمدی لائینی اظهار کرد: خروجی این همایش‌ها باید تقویت میدان و پیشبرد جبهه اسلام باشد تا شاهد محو شدن رژیم صهیونیستی و طلوع خورشید امامت و ظهور حضرت مهدی (عج) باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha