به گزارش ایسنا، جواد کریمی پس از دیدار تیمهای ملی والیبال ایران و چین که در پایان با نتیجه ۳ بر صفر به سود ایران به پایان رسید، اظهار کرد: بازی خیلی خوبی بود و توانستیم با یک نمایش خیلی خوب بازی را با نتیجه ۳ بر صفر پیروز و برای دیدار مقابل فرانسه آماده شویم.
وی ادامه داد: قبل از بازی صحبت کرده بودیم و گفتیم ۳ فینال داریم که اولی را با پیروزی پشت سر گذاشتیم و ۲ فینال دیگر داریم که بازی های بسیار سختی است و انشاءالله این دیدارها نیز با پیروزی همراه باشد تا به مرحله نهایی صعود کنیم.
کاپیتان تیمملی والیبال ایران درباره دیدار شنبه شب تیمملی والیبال ایران مقابل فرانسه نیز، بیان کرد: فرانسه در ۲ دوره قهرمان المپیک شده و بازی بسیار سختی مقابل این تیم داریم. تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا بهترین عملکرد خود را نشان دهیم.
همچینن محمدرضا حضرتپور، لیبروی تیم ملی والیبال ایران در مورد بازی مقابل چین، گفت: دیدار خوبی بود و تمام تلاش خود را کردیم. دیروز بازی سختی مقابل لهستان داشتیم و فرصت کمی برای ریکاوری داشتیم و خستگی در تنمان مانده بود و هرچه بازی پیش رفت عملکرد بهتری داشتیم.
وی افزود: امیدوارم در مقابل فرانسه که تیم بسیار خوبی است نمایش مطلوبی داشته باشیم و پیروز از میدان خارج شویم.
انتهای پیام
نظرات