• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404042817000
  • خبرنگار : 50105

مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد

مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد

قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی، تحت تاثیر کاهش ارزش دلار و تداوم ابهامات ژئوپلیتیکی و اقتصادی که تقاضا برای این فلز ارزشمند را افزایش داد، صعود کرد.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، در ابتدای معاملات روز جمعه، ۱.۱ درصد کاهش یافت و پیش از تعطیلی بازار، با ۰.۴ درصد افزایش، ۳۳۵۱ دلار و ۱۸ سنت معامله شد. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۰.۴ درصد افزایش، در ۳۳۵۸ دلار و ۳۰ سنت بسته شد.

«ادوارد مایر»، تحلیلگر موسسه مارکس، گفت: در بازار فلزات گرانبها، تحت تاثیر دلار ضعیف‌تر، شاهد افزایش قیمت‌در همه بازارها هستیم. ارزش دلار، ۰.۳ درصد کاهش یافت و طلا که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی، ارزان‌تر کرد.

«سوکی کوپر»، تحلیلگر فلزات گرانبها در موسسه تحقیقات بانک استاندارد چارترد، گفت: نگرانی‌ها در مورد رشد بدهی آمریکا و به‌روزرسانی‌های بیشتر تعرفه‌ها، احتمالا طلا را در کانون توجه قرار خواهد داد و در حال حاضر، این فلز ارزشمند در کف قیمتی قرار دارد.

در زمینه تعرفه‌ها، اندونزی، جزئیات توافق تجاری جدیدش با آمریکا را بررسی می‌کند. در حالی که جانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا، به نخست‌وزیر ژاپن گفته است که توافق خوبی امکان‌پذیر است.

اوایل هفته گذشته، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفت: قصد اخراج جروم پاول، رئیس فدرال رزرو را ندارد اما این گزینه را همچنان باز گذاشت و دوباره از او به خاطر عدم کاهش نرخ بهره انتقاد کرد. فعالان بازار، پیش‌بینی می‌کنند که تا پایان سال میلادی جاری، دو بار نرخ بهره در آمریکا کاهش یابد که در مجموع ۵۰ واحد پایه خواهد بود.

طبق گزارش رویترز، طلا در دوران عدم قطعیت اقتصادی رونق می‌گیرد و نرخ‌های بهره پایین‌تر با توجه به اینکه این فلز ارزشمند یک دارایی بدون بازده است، تقاضای سرمایه‌گذاران را افزایش خواهد داد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۳ درصد افزایش، به ۳۸ دلار و ۲۳ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین پس از رسیدن به بالاترین سطحش از اوت ۲۰۱۴ در ابتدای معاملات روز جمعه، با دو درصد کاهش، به ۱۴۲۸ دلار و ۶۵ سنت رسید. هر اونس پالادیوم با ۱.۶ درصد کاهش، ۱۲۵۹ دلار و ۹ سنت معامله شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha