• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404042817301
  • خبرنگار : 50455

دادستان قم خبر داد

صدور کیفرخواست برای ۱۲ متهم شرکت هرمی با ترفند استخدام‌های دولتی

صدور کیفرخواست برای ۱۲ متهم شرکت هرمی با ترفند استخدام‌های دولتی

ایسنا/قم دادستان قم از صدور کیفرخواست برای ۱۲ متهم عضوگیری در شرکت‌های هرمی به منظور کسب درآمد ناشی از افزایش اعضا خبر داد و گفت: سرشاخه‌های این شرکت‌های هرمی، برای به دام انداختن جوانان از ترفند استخدام در شرکت‌های دولتی استفاده می‌کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب قم از صدور کیفرخواست برای متهمان و سرشاخه‌های یک شبکه هرمی در استان قم خبر داد و اظهار کرد: این متهمان با دستورات و پیگیری شعبه ۲۱ بازپرسی و اقدامات پلیس آگاهی در یک خانه تیمی دستگیر شدند.

وی افزود: سرشاخه‌ها مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از هر عضو برای ورود به این شبکه‌ها و توسعه زنجیره انسانی به عنوان ضمانت بانکی برای اشتغال به کار دریافت می‌کردند و در صورتی‌که فرد قادر به تأمین این هزینه اجباری نبود، اقدام به محبوس کردن آنان و نگهداری با اجبار و زور اعضا و فشار بر خانواده‌ها برای تأمین مبلغ می‌کردند.

دادستان قم با بیان اینکه برخی از شرکت‌های مزبور، مجوز فعالیت در ایران را نداشته و محل استقرار آن‌ها در خارج از کشور است، در خصوص نحوه عملکرد این شرکت‌ها عنوان کرد: آورده جدید اعضا در این شرکت‌ها تبدیل به دلار و ارز دیجیتال شده و در سایت خارجی مربوطه برای خرید تور گردشگری هزینه و به ازای هر خرید به اعضا پورسانت تعلق می‌گرفت و این پورسانت‌ها به کیف پول دیجیتالی که از طرف خود شرکت‌ها فعال بوده، واریز می‌شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری قم در روز شنبه ۲۸ تیر، غریب در پایان به شهروندان در خصوص هوشیاری در زمینه کلاهبرداری با عنوان شرکت‌های هرمی هشدار داد و تصریح کرد: جوانان جویای کار از اعتماد بی‌جا و بی‌اساس به اشخاص حقیقی و حقوقی برای کاریابی و استخدام با شرایط جذاب و خاص حتماً پرهیز کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha