به گزارش ایسنا، مرتضی رضایی در توضیح بیشتر گفت: در این عملیاتها ۴۵ تیم عملیاتی با مجموع ۱۷۷ نیروی عملیاتی به کارگیری شده و ۵ دستگاه خودروی عملیاتی و ۱۶ دستگاه آمبولانس نیز در محل حوادث حاضر بودند.
معاون عملیات امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان تهران اظهار کرد: مجموعاً به ۹۷ نفر حادثهدیده امدادرسانی شده است که از این تعداد، ۹۱ نفر مصدوم بودند. همچنین ۴ نفر در صحنه جان باختند و ۵۹ نفر نیز به صورت سرپایی درمان شدند و ۱۷ مصدوم هم جهت ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.
بنابر گزارش روابط عمومی سازمان امداد و نجات هلال احمر، وی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای امداد و نجات استان تهران افزود: ارائه خدمات بهموقع و دقیق در حوادث، اولویت اصلی ماست و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت تیمهای تخصصی، تجهیزات عملیاتی و آموزشهای مستمر، سرعت و کیفیت امدادرسانی را بیش از پیش افزایش دهیم.
انتهای پیام
نظرات