• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404042817518
  • خبرنگار : 71129

رایزنی فیدان و روبیو با تاکید بر لزوم پایان یافتن درگیری‌ها در سوریه

رایزنی فیدان و روبیو با تاکید بر لزوم پایان یافتن درگیری‌ها در سوریه

وزارت امور خارجه ترکیه امروز (شنبه) اعلام کرد وزیر خارجه این کشور به همتای آمریکایی خود گفته که درگیری سوریه باید فورا متوقف شود.

به گزارش ایسنا، هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه در تماس تلفنی با مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا گفت، او از نقش سازنده ایالات متحده در سوریه حمایت می‌کند و ترکیه آماده است تا با آن برای دستیابی به پایان پایدار درگیری همکاری کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه ترکیه همچنین اعلام کرد: «فیدان گفته که مداخله اسرائیل در سوریه مشکل را بدتر می‌کند و هرگونه حمله به یکپارچگی قلمرو، وحدت و حق حاکمیت سوریه تلاش‌های صلح منطقه‌ای را تضعیف می‌کند.»

روز جمعه، فرستاده ایالات متحده در ترکیه گفت که رژیم صهیونیستی و سوریه پس از روزها درگیری در منطقه عمدتا دروزی‌نشین که صدها کشته بر جای گذاشته است، بر سر آتش‌بس توافق کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha