• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042817536
  • خبرنگار : 71592

واکنش رژیم صهیونیستی به اقدامات سوریه در سویدا

واکنش رژیم صهیونیستی به اقدامات سوریه در سویدا
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی، احمد الشرع را به جانبداری از شبه‌نظامیان و نادیده گرفتن جامعه دروزی متهم کرد.

به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی، اظهارات «احمد الشرع» رئیس دوره انتقالی در سوریه را به حمایت از شبه نظامیان و نادیده گرفتن رنج دروزی‌ها متهم کرد.

«گدعون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در مورد سخنان احمد الشرع پس از اعلام آتش‌بس در سویدا و جنوب سوریه اظهار داشت او نیروهای شبه نظامی را توجیه می‌کند و از محافظت از اقلیت دروزی که «تحت آزار و اذیت» قرار دارد، طفره می‌رود.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنبک، ساعر گفت جامعه بین‌المللی باید هرگونه تعامل بین‌المللی سوریه را به تضمین حقوق و امنیت اقلیت‌ها مرتبط کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، ریاست جمهوری سوریه با انتشار اطلاعیه‌ای، از برقراری آتش‌بس جامع در سویدا و اعزام دوباره نیروهای نظامی دولتی به منطقه خبر داد.

در اطلاعیه ریاست جمهوری سوریه در این باره آمده است: به منظور جلوگیری از ریخته شدن خون مردم سوریه و براساس مسئولیت ملی و انسانی دولت، تصمیم به برقراری آتش‌بس جامع گرفته شد.

ریاست جمهوری سوریه خواستار همکاری تمامی گروه‌های ذیربط با نیروهای دولتی به منظور برقراری ثبات و پایان درگیری‌ها شده است.

در بخش دیگری از اطلاعیه ریاست جمهوری سوریه تاکید شده که نیروهای نظامی دولتی به منظور محافظت از غیرنظامیان و تامین امنیت در سویدا، به منطقه اعزام شده‌اند.

از تاریخ ۱۳ ژوئیه درگیری‌ها در جنوب سوریه تشدید شده و در استان سویدا نبردهایی میان نیروهای قبایل بادیه‌نشین و «دروزی‌»ها آغاز شده است. ارتش سوریه روز ۱۵ ژوئیه وارد مرکز استان السویدا شد و عملیات پاک‌سازی را با هدف تثبیت وضعیت آغاز کرد. همچنین، روز پنجشنبه قبایل بادیه‌نشین بسیج عمومی و استقرار نیروها علیه جامعه دروزی را اعلام کردند که منجر به حملات مجدد در سویدا در جنوب سوریه شد.

به‌دنبال آن، رژیم صهیونیستی حملاتی را علیه ستون‌های نظامی ارتش سوریه انجام داد و این اقدامات را با هدف «حفاظت از جمعیت دروزی استان» توجیه کرد. در تاریخ ۱۶ ژوئیه نیز چندین هدف راهبردی در پایتخت سوریه مورد حمله قرار گرفت.

قرار است نیروهایی از وزارتخانه‌های امنیت و دفاع صبح امروز -شنبه- برای پایان دادن به درگیری‌ها وارد سویداء شوند. دولت سوریه عصر جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وقایع خونین اخیر در جنوب سوریه ناشی از گسترش گروه‌های مسلح غیرقانونی بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha