• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404042918040
  • خبرنگار : 71342

یوسف صیادی تهیه‌کننده تئاتر شد

یوسف صیادی تهیه‌کننده تئاتر شد

نمایش «همه‌چیز می‌گذرد، تو نمی‌گذری» نوشته محمد چرم‌شیر به کارگردانی رها صیادی و تهیه‌کنندگی یوسف صیادی به زودی روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا، این نمایش که یک کار تک‌گویی است تاکنون اجراهای متفاوتی داشته و جزو متونی است که مورد توجه بسیاری از کارگردانان تئاتر قرار گرفته است.

تازه‌ترین اجرای آن نیز با بازی کیوان جولائی از پنجم مرداد ماه در تالار محراب روی صحنه می‌رود.

یوسف صیادی که تماشاگران او را با با بازی‌های متعددش به ویژه در آثار کمدی می‌شناسند، تهیه‌کنندگی این نمایش را بر عهده دارد. 

در خلاصه داستان این نمایش آمده: گذشته فراموش نمی‌شود، آینده نمی‌رسد و تو سوار بر اسب هنوز اینجایی.

دیگر اعضای گروه اجرایی این اثر نمایشی عبارتند از:دستیار کارگردان: محمد پورمهران، منشی صحنه: فاطمه کتاوند، طراح صحنه: درسای جعفرزاده، طراح نور: تارا پارسائی، طراحی صدا و آهنگسازی: امیررضا دلجو، دستیار آهنگساز: اشکان جوبه، گرافیک و تبلیغات: نوید شیخ | محیا راد، مجری طرح: آموزشگاه موسیقی سینمائی فرکانس، عکاس، فیلم‌بردار و تیزر: امید آقاتقی.

گفتنی است پیش‌فروش بلیت این اثر نمایشی از امروز، یکشنبه ۲۹ تیر ماه ساعت ۱۴ در سایت تیوال آغاز می‌شود.

یوسف صیادی تهیه‌کننده تئاتر شد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha