• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404042918187
  • خبرنگار : 51019

مراسم عزاداری شهادت امام سجاد(ع) در حرم بانوی کرامت برگزار می‌شود

مراسم عزاداری شهادت امام سجاد(ع) در حرم بانوی کرامت برگزار می‌شود

ایسنا/قم مراسم عزاداری شهادت حضرت زین‌العابدین(ع) امروز و فردا ۲۹ و ۳۰ تیر در شبستان امام خمینی حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار خواهد شد.

بر اساس برنامه اعلام شده، مراسم شب شهادت یکشنبه ۲۹ تیر پس از نماز عشاء با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان و مداحی ابوذر بیوکافی همراه خواهد بود.  

مراسم ظهر شهادت روز دوشنبه ۳۰ تیر پس از نماز عصر با قرائت خطبه امام سجاد(ع) و مداحی سید مهدی میرداماد خواهد بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی حرم حضرت معصومه(س)، همچنین مراسم شام شهادت در همین روز پس از نماز عشاء با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مومنی و مداحی عباس حیدرزاده برگزار می‌شود.  

این مراسم‌های معنوی که با هدف بزرگداشت مقام شامخ امام چهارم شیعیان برنامه‌ریزی شده، فرصتی برای ارادتمندان اهل بیت(ع) است تا در جوار بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت(س) به سوگواری بپردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha