• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۶
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404042918512
  • خبرنگار : 71935

شکست حزب حاکم ژاپن و متحدش در کسب اکثریت در مجلس علیا

شکست حزب حاکم ژاپن و متحدش در کسب اکثریت در مجلس علیا

داده‌های منتشرشده از حوزه‌های رأی‌گیری حاکی از آن است که حزب لیبرال دموکرات ژاپن (LDP) و شریک ائتلافی آن، حزب کومیتو، در انتخابات اخیر موفق به کسب اکثریت در مجلس علیای این کشور نشده‌اند.

به گزارش ایسنا، بر اساس داده‌های حوزه‌های رأی‌گیری که شامگاه یکشنبه منتشر شده‌اند، حزب حاکم لیبرال دموکرات ژاپن (LDP) و شریک ائتلافی آن کومیتو، اکثریت را در مجلس علیا از دست داده‌اند.

خبرگزاری روسی «تاس» در اینباره نوشت: «بنابراین، واضح است که حزب حاکم لیبرال دموکرات ژاپن و کومیتو قادر به کسب کرسی‌های کافی برای حفظ اکثریت جمعی در مجلس علیا نخواهند بود، زیرا در بهترین سناریو، ممکن است روی ۴۹ کرسی از ۱۲۴ کرسی حساب کنند، در حالی که برای این کار به ۵۰ کرسی نیاز است.»

شکست در دستیابی به اکثریت در مجلس علیا می‌تواند بر توان دولت ژاپن برای پیشبرد سیاست‌ها و برنامه‌های کلیدی تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha