• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404043018564
  • خبرنگار : 71460

گاسکوئین در بیمارستان بستری شد

گاسکوئین در بیمارستان بستری شد

ستاره سال‌های پیش تیم ملی انگلیس در بیمارستان بستری شده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه سان خبر داد پل گاسکوئین، هافبک سال‌های گذشته تیم ملی انگلیس، پس از اینکه در خانه‌اش بیهوش شد، در بیمارستان بستری شده است. «گازا» ابتدا به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شد، اما اکنون گفته می‌شود که در وضعیت پایداری قرار دارد و انتظار می‌رود چند روز را در بیمارستان بگذراند.

گاسکوئین ۵۸ساله در طول دوران حضورش در تیم ملی انگلیس ۵۷ بازی انجام داد و ۱۰ گل به ثمر رساند. گاسکوئین برای تیم‌های نیوکاسل انگلیس، تاتنهام، میدلزبورو، اورتون، برنلی، بوستون یونایتد، لاتزیو، رنجرز و گانسو تیانمای چین بازی کرد.

گاسکوئین در بیمارستان بستری شد

او قهرمان جام حذفی انگلیس، دو بار قهرمان اسکاتلند و یک بار قهرمان جام حذفی اسکاتلند شد.

گاسکوئین در بیمارستان بستری شد

گاسکوئین همچنین در سال ۲۰۰۲ به تالار مشاهیر فوتبال انگلیس راه یافت. او همچنین در تیم منتخب جام جهانی ۱۹۹۰ قرار گرفت که انگلیس در آن چهارم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha