سردار جمال سلمانی با بیان این خبر اظهار کرد: در راستای برخورد با پدیده شوم سرقت و مبارزه با سارقان مأموران انتظامی شهرستان ایلام طی هفته گذشته طرحهای انتظامی را اجرا کردند.
وی افزود: مأموران انتظامی با اقدامات پلیسی وتلاش شبانهروزی موفق شدند در مدت یک هفته گذشته ردپای ۱۲ سارق حرفهای که اقدام به سرقت از منازل، اماکن خصوصی و دولتی کرده بودند، را شناسایی کنند.
این مقام ارشد انتظامی استان ادامه داد: مأموران انتظامی شهرستان ایلام طی هماهنگی با مرجع قضایی موفق شدند ۱۲ متهم را در عملیاتهای جداگانه دستگیر و از آنها تعدادی اقلام به سرقت رفته را کشف و به مالباختگان تحویل دهند.
فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه متهمان در تحقیقات اولیه پلیس به ۵۴ فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف کردند، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، در روز دوشنبه ۳۰ تیر، سردار سلمانی از شهروندان خواست: با رعایت اصول پیشگیری از سرقت و توجه به هشدارهای پلیس، دست سارقان را از اموالشان کوتاه کنند و ضمن توجه به اقدامات پیشگیرانه هر گونه موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریتهای پلیس اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام
نظرات