• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404043019047
  • منبع : نمایندگی ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام اعلام کرد:

کشف ۵۴ فقره سرقت در ایلام طی یک هفته

کشف ۵۴ فقره سرقت در ایلام طی یک هفته

ایسنا/ایلام فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: با تلاش شبانه‌روزی مأموران انتظامی شهرستان ایلام در طول یک هفته گذشته ۱۲ سارق سابقه دار با ۵۴ فقره سرقت دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند.

سردار جمال سلمانی با بیان این خبر اظهار کرد: در راستای برخورد با پدیده شوم سرقت و مبارزه با سارقان مأموران انتظامی شهرستان ایلام طی هفته گذشته طرح‌های انتظامی را اجرا کردند.

وی افزود: مأموران انتظامی با اقدامات پلیسی وتلاش شبانه‌روزی  موفق شدند در مدت یک هفته گذشته ردپای ۱۲ سارق حرفه‌ای که اقدام به سرقت از منازل، اماکن خصوصی و دولتی کرده بودند، را شناسایی کنند.

این مقام ارشد انتظامی استان ادامه داد: مأموران انتظامی شهرستان ایلام طی هماهنگی با مرجع قضایی موفق شدند ۱۲ متهم را در عملیات‌های جداگانه دستگیر و از آن‌ها تعدادی اقلام به سرقت رفته را کشف و به مالباختگان تحویل دهند.

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه متهمان در تحقیقات اولیه پلیس به ۵۴ فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف کردند، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، در روز دوشنبه ۳۰ تیر، سردار سلمانی از شهروندان خواست: با رعایت اصول پیشگیری از سرقت و توجه به هشدارهای پلیس، دست سارقان را از اموالشان کوتاه کنند و ضمن توجه به اقدامات پیشگیرانه هر گونه موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریت‌های پلیس اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha