• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404043019242
  • خبرنگار : 71659

استقبال حماس از اعتراف ۲۵ کشور به وحشی‌گری اشغالگران در نوار غزه

استقبال حماس از اعتراف ۲۵ کشور به وحشی‌گری اشغالگران در نوار غزه

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» ضمن استقبال از بیانیه ۲۵ کشور در حمایت از غزه اعلام کرد این بیانیه مشترک، بر وحشی گری صهیونیست ها در نوار غزه تاکید دارد.

به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد حماس از بیانیه مشترک دولت انگلیس و ۲۵ کشور که بر لزوم توقف فوری جنگ علیه نوار غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه تاکید دارد، استقبال می‌کند. 

در ادامه بیانیه جنبش حماس آمده است: سیاست گرسنگی که کابینه نتانیاهو آن را دنبال می‌کند، نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

حماس افزود: کشتار بیش از ۸۰۰ غیرنظامی فلسطینی در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه بر وحشیانه بودن این سیاست و اهداف جنایتکارانه آن تاکید دارد و مجازات مسئولان این سازوکار ضروری است.

این بیانیه همچنین حاوی یک اعتراف بین‌المللی دیگر در خصوص حجم تجاوزات گسترده ارتکابی دولت فاشیست اشغالگر علیه غیرنظامیان بی‌گناه است که از جمله آنها سیاست برنامه‌ریزی شده گرسنگی بوده که تاکنون به زندگی بیش از ۷۰ کودک پایان داده است و همچنان نسبت به فاجعه مرگ دسته جمعی بی سابقه به دلیل قحطی هشدار می‌دهد.

حماس در ادامه اقدامات عملی کشورهای امضا کننده این بیانیه برای پایان دادن به فجایع انسانی در نوار غزه و فشار موثر برای توقف نسل کشی وحشیانه و همچنین ورود فوری کمک‌های بشردوستانه به این منطقه را خواستار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha