• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050603063
  • خبرنگار : 71496

مقام حماس: اظهارات ترامپ سرپوشی بر جنایات رژیم صهیونیستی است

مقام حماس: اظهارات ترامپ سرپوشی بر جنایات رژیم صهیونیستی است

یکی از سران جنبش حماس ضمن انتقاد از اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا، این سخنان را در راستای تایید روایت رژیم اشغالگر و سرپوشی بر جنایات این رژیم دانست و ضمن تاکید بر نادرست بودن این سخنان از واشنگتن خواست به مسؤولیت اخلاقی خود در این زمینه عمل کند.

به گزارش ایسنا، «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس به صحبت‌های اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که وجود قحطی در نوار غزه را انکار کرده و این جنبش را به سرقت کمک‌های بشردوستانه متهم کرد، واکنش نشان داد.

الرشق در بیانیه‌ای تاکید کرد: این ادعاها روایت طرف اشغالگر را تقویت کرده و سرپوش دیگری را برای آن جهت ادامه دادن به جنگ نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها فراهم می‌کند.

به گزارش سایت شبکه خبری «المیادین»، این عضو دفتر سیاسی حماس در این بیانیه، ضمن محکوم کردن اظهارات اخیر ترامپ گفت: او با وجود گزارش‌های سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی و مرگ ده‌ها کودک بر اثر گرسنگی و در نتیجه محاصره و ممانعت از انتقال غذا و دارو، قحطی را در غزه انکار می‌کند.

او در ادامه نیز ادعاهای مطرح شده درخصوص سرقت کمک‌های بشردوستانه توسط حماس را قاطعانه تکذیب کرده و گفت: تحقیقات داخلی که آژانس توسعه آمریکا (USAID) انجام داده حاکی از این است که وزارت خارجه آمریکا هیچ مدرکی دال بر محکومیت حماس در این زمینه ارائه نکرده است و خبرگزاری «رویترز» نیز اعلام کرد، هیچ گونه گزارشی دال بر انجام سرقتی برنامه‌ریزی‌شده وجود ندارد.

الرشق همچنین رژیم اشغالگر صهیونیستی را یه ایجاد فضای هرج‌ومرجی متهم کرد که به سرقت محموله‌های کمک‌ها منجر می‌شود.

این مسؤول حماس افزود: نیروهای پلیس فلسطین که مسؤولیت حفظ امنیت کاروان‌های کمک‌های بشردوستانه را بر عهده دارند، بارها هدف حمله قرار گرفته‌اند و این حملات به تصاحب و غارت کمک‌ها توسط باندهای خلافکار تحت حمایت رژیم اشغالگر کمک می‌کند.

او در پایان نیز دولت آمریکا را مسؤول انسانی و اخلاقی پیامدهای محاصره، گرسنگی دادن و کشتار سیستماتیک در غزه دانست و از آن خواست از تکرار ادعاها و دروغ‌های آشکار رژیم اشغالگر دست بردارد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه نیز روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای نسبت به تشدید قحطی در نوار غزه هشدار داد و تاکید کرد که بحران قحطی و گرسنگی در غزه نه تنها ادامه داشته بلکه با توجه به ناکامی‌های آشکار در کمک‌رسانی و استمرار محاصره، در حال گسترش بوده و خطرات آن رو به افزایش است.

طبق بیانیه این نهاد فلسطینی، روز یکشنبه تنها ۷۳ دستگاه کامیون حامل کمک‌ها وارد نوار غزه شد و عملیات رهاسازی هوایی کمک‌ها در مناطق خطرناک جنگی انجام می‌شود که دسترسی به آنها را دشوار می‌کند.

این دفتر همچنین گزارش داد: بیشتر کمک‌هایی که وارد غزه می‌شوند، در مقابل چشم نیروهای اشغالگر ربوده می‌شوند و این وضعیت انسانی را پیچیده‌تر می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha