• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404043119323
  • خبرنگار : 50191

ناظر گمرکات استان اعلام کرد

افزایش ۲۲ درصدی ترانزیت خارجی در سیستان و بلوچستان

افزایش ۲۲ درصدی ترانزیت خارجی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفت: حجم ترانزیت خارجی استان در سه ماهه نخست امسال، ۲۸۸ هزار و ۵۲۷ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد افزایش داشته است.

قربان کریمی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴، حدود ۵۶۷ هزار و ۹۲۵ تن کالا به ارزش ۵۲ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار از طریق گمرکات استان صادر شده است.

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفت: میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از نظر وزنی ۲۲ درصد افزایش و از نظر ارزشی ۲۰ درصد کاهش داشته است.

کریمی در خصوص واردات از گمرکات استان گفت: در سه ماهه نخست سال جاری، ۶۵۷ هزار و ۷۵۱ تن کالا به ارزش ۵۳۳ میلیون و ۹۳۹ هزار دلار از طریق گمرکات سیستان و بلوچستان وارد کشور شده است.

وی افزود: این میزان واردات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از نظر ارزشی ۱۸ درصد و از نظر وزنی ۶۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی درباره ترانزیت خارجی نیز گفت: حجم ترانزیت خارجی در سه ماهه نخست امسال ۲۸۸ هزار و ۵۲۷ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد افزایش داشته است.

کریمی همچنین از افزایش تردد مسافری خبر داد و افزود: در این مدت، ۱۰۰ هزار و ۹۱ نفر از طریق مرزهای استان وارد کشور شده‌اند که نسبت به سال گذشته پنج درصد رشد داشته است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ۱۰۰ هزار و ۶۲۱ نفر از کشور خارج شده‌اند که ۲۵ درصد افزایش را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha