جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۳۷
منبع: نمایندگی زنجان
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان: پیگیری راه‌اندازی خانه مطبوعات استان ادامه دارد
عکس تزئینی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان: پیگیری راه‌اندازی خانه مطبوعات استان ادامه دارد

زنجان (ایسنا) - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای فعال شدن خانه مطبوعات استان، گفت: موضوع انتخابات خانه مطبوعات در چند استان از جمله زنجان به دلیل شرایط پیش‌آمده متوقف شد، اما تلاش می‌کنیم این روند در ماه‌های آینده به نتیجه برسد.

جعفر محمدی، ظهر امروز جمعه ۱۶ مرداد در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، با بیان اینکه خود را خدمتگزار جامعه رسانه‌ای می‌داند، اظهار کرد: اگر قانون مطبوعات به شکل جامع‌تر اجرا شود، بسیاری از مطالبات و مسائل حقوقی خبرنگاران می‌تواند از مسیر قانونی دنبال شود و بخشی از دغدغه‌های موجود از دوش مدیران اجرایی برداشته خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به وضعیت خانه مطبوعات استان، گفت: از سال ۱۴۰۰ موضوع مسکن خبرنگاران و برخی مسائل مرتبط با جامعه رسانه‌ای را پیگیری کرده‌ام. در موضوع خانه مطبوعات نیز انتخاباتی برگزار شد که به دلایلی نیاز به تکرار پیدا کرد و روند آن دوباره دنبال شد.

محمدی ادامه داد: در مقطعی از سوی مسئولان استان تأکید شد که موضوع خانه مطبوعات پیگیری شود و زنجان جزو استان‌هایی بود که این پیگیری‌ها با جدیت انجام شد.

وی با بیان اینکه خانه مطبوعات می‌تواند نقش مهمی در پیگیری مطالبات خبرنگاران داشته باشد، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت قانونی این نهاد، بسیاری از موضوعات حوزه رسانه می‌تواند از مسیر خانه مطبوعات دنبال شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان بیان کرد: مقرر شده بود انتخابات خانه مطبوعات در چند استان به صورت همزمان برگزار شود و سامانه مربوطه نیز برای این موضوع آماده شده بود، اما با وقوع شرایط جنگی، این روند متوقف شد.

وی افزود: پس از آن نیز فرآیندهای مربوط به بررسی اساسنامه، تأیید اعضا و مسائل اجرایی زمان‌بر شد، اما امیدواریم در ماه‌های آینده شاهد برگزاری انتخابات و فعال شدن خانه مطبوعات استان باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها