• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404050100387
  • خبرنگار : 50042

شهردار خبر داد

آغاز عملیات اجرایی فاز نخست رینگ ۹۰ متری رشت تا دو ماه آینده

آغاز عملیات اجرایی فاز نخست رینگ ۹۰ متری رشت تا دو ماه آینده

ایسنا/گیلان شهردار رشت از آغاز عملیات فاز نخست رینگ ۹۰ متری رشت حد فاصل ورودی جنوبی شهر تا شهرک مهر تا دو ماه آینده خبر داد و گفت: با توجه به برآوردهای انجام شده، اجرای کامل رینگ ۹۰ متری بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد.

رحیم شوقی امروز چهارشنبه اول مرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های راهبردی شهر رشت اظهار کرد: عملیات اجرایی فاز نخست رینگ ۹۰ متری پیرامونی شهر طی دو ماه آینده آغاز خواهد شد.

وی افزود: این پروژه به طول تقریبی ۳۴ کیلومتر یکی از مهم‌ترین طرح‌های مدیریت شهری برای کاهش بار ترافیکی مرکز شهر و ساماندهی ترددهای برون‌شهری محسوب می‌شود.

شهردار رشت با اشاره به ابعاد گسترده این پروژه گفت: با توجه به برآوردهای انجام شده، اجرای کامل رینگ ۹۰ متری بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه خواهد داشت و به همین دلیل به شکل مرحله‌ای و فازبندی شده انجام می‌شود.

شوقی با اعلام جزئیات فاز نخست این پروژه تصریح کرد: فاز اول رینگ ۹۰ متری به طول حدود ۳ کیلومتر، حد فاصل ورودی جنوبی شهر تا شهرک مهر را شامل می‌شود و عملیات اجرایی آن ظرف دو ماه آینده آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت پروژه بلوار شهید سلیمانی (ژ۵) افزود: این پروژه به طول ۱۳ کیلومتر از پیله‌داربن تا جاده لاهیجان در سه قطعه مجزا به‌طور همزمان در حال اجراست که حدود ۴.۲ کیلومتر در محدوده عملیاتی شهرداری رشت در حال تکمیل است و بخش عمده عملیات زیرسازی و آسفالت آن به پایان رسیده و طبق برنامه‌ریزی طی سه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

شوقی با اشاره به تکمیل پروژه‌های دسترسی در بافت مرکزی شهر گفت: مسیر ارتباطی سعدی به سرگل در محدوده منطقه یک شهری با هدف تسهیل دسترسی، روان‌سازی ترافیک مرکز شهر و کاهش بار ترافیکی معابر مجاور در دستور کار قرار گرفته و با تملک‌های پایانی صورت گرفته توسط شهرداری رشت و پیشرفت مناسب اجرایی، به‌زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

شهردار رشت در پایان تاکید کرد: مدیریت شهری با تمرکز بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه متوازن زیرساخت‌ها، عزم جدی برای تسریع در اجرای این پروژه‌های بزرگ دارد و با همراهی شورای اسلامی شهر و همراهی دستگاه‌های اجرایی، روند اجرای پروژه‌ها را با سرعت بیشتری دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha