• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050200817
  • خبرنگار : 71496

حزب‌الله: اشغالگری اسرائیل هرگز در مرزهای فلسطین متوقف نخواهد شد

حزب‌الله: اشغالگری اسرائیل هرگز در مرزهای فلسطین متوقف نخواهد شد

حزب‌الله لبنان اقدام پارلمان رژیم صهیونیستی در تصویب قانون اعمال حاکمیت این رژیم بر کرانه باختری و غور اردن را محکوم و تاکید کرد که اشغالگری اسرائیل هرگز در مرزهای فلسطین متوقف نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، حزب‌الله لبنان امروز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای اقدام اخیر پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) علیه کرانه باختری و غور اردن را محکوم کرد و هشدار داد: هیچ کسی در منطقه از طرح‌های استعمارگرانه و توسعه‌طلبانه رژیم اشغالگر در امان نخواهد بود و رها کردن این هیولای افسار گسیخته که به پیکره امت حمله می‌کند، تنها آن را گستاخ‌تر می‌سازد.

همچنین حزب‌الله تاکید کرد: اشغالگری اسرائیل در مرزهای کرانه باختری، قدس یا فلسطین متوقف نخواهد شد بلکه برنامه‌های آن کل منطقه را در بر خواهد گرفت.

به گزارش سایت شبکه خبری «المیادین»، حزب‌الله هشدار داد: حملات و یورش‌های مستمر و اشغال اراضی که این روزها در لبنان و سوریه اتفاق می‌افتد و همینطور حملات به یمن، چیزی به جز ادامه طرح‌های شیطانی رژیم اشغالگر نیست.

حزب‌الله ادامه داد: سیاست‌ها و طرح‌های توسعه‌طلبانه اسرائیل و رویاهای تلمودی برای تحقق آنچه «سرزمین موعود یهود» خوانده می‌شود، با گذشت هر روز از جنگ علیه مردم فلسطین و با تداوم نسل‌کشی، محاصره و گرسنگی دادن به نوار غزه، افشا و آشکار می‌شود.

حزب‌الله تاکید کرد: تصویب چنین طرحی در کنست نشان‌دهنده ماهیت توسعه‌طلبانه و استعماری طرح صهیونیستی و تاکیدی بر این است که این رژیم به اشغال و غصب سرزمین فلسطین ادامه می‌دهد و تمام تعهدات و توافق‌های بین‌المللی را نادیده می‌گیرد، اسرائیل با تصویب این طرح ثابت کرد که این توافق‌ها تنها سرپوشی بر گسترش اشغالگری، شهرک‌سازی و یهودی‌سازی سرزمین فلسطین و نابودی کامل مساله آنها هستند.

این حزب در پایان بیانیه خود ضمن تاکید دوباره بر حمایت قاطع و اصولی خود از ملت فلسطین برای آزاد کردن سرزمینشان، تاکید کرد: این ملت همان ملتی است که با مقاومت و تلاش‌های نیروهای مجاهد خود تمامی طرح‌های صهیونیستی را در هم خواهد شکست.

حزب‌الله کشورهای عربی و اسلامی و تمامی ملت‌های آزاده و آزادگان جهان را مسوول دفاع از ملت فلسطین و تلاش جدی برای خنثی کردن طرح‌هایی دانست که همه را هدف قرار داده است.

کنست چهارشنبه با رای اکثریت ۷۱ نماینده از مجموع ۱۲۰ نماینده آن طرح اعمال حاکمیت بر کرانه باختری و غور اردن را به تصویب رساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha