• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404050401806
  • خبرنگار : 71402

از گلف تا اعتراض؛ اسکاتلند میزبان ترامپ و مخالفانش

از گلف تا اعتراض؛ اسکاتلند میزبان ترامپ و مخالفانش

عملیات امنیتی گسترده‌ای در اولین روز سفر دونالد ترامپ به اسکاتلند در حال اجراست.

به گزارش ایسنا، در نخستین روز سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به اسکاتلند، یک عملیات امنیتی بزرگ در حال اجراست.

انتظار می‌رود رئیس‌جمهور آمریکا در زمین گلف مجموعه ترامپ ترنبری، که آن را در سال ۲۰۱۴ خرید، بازی کند.

پیش از آن، تعداد زیادی از نیروهای پلیس و ارتش بریتانیا در حال جست‌وجوی محوطه این مکان در جنوب ایرشایر دیده شده‌اند.

همچنین طبق گزارش‌ها، بسیاری از جاده‌ها بسته شده‌اند و دسترسی برای ساکنان محلی و رسانه‌ها محدود شده است.

ترامپ برای آغاز یک سفر پنج‌روزه خصوصی به اسکاتلند در ترنبری اقامت دارد و قرار است با کر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا و جان سوینی، نخست‌وزیر اسکاتلند دیدار کند.

به گزارش پی‌ای‌ میدیا، همچنین قرار است او روز یکشنبه با اورزولا فون ‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا درباره تجارت گفت‌وگو کند.

از گلف تا اعتراض؛ اسکاتلند میزبان ترامپ و مخالفانش
ترامپ در اسکاتلند

با توجه به اینکه ظاهراً برای روز شنبه دیداری برنامه‌ریزی نشده، رئیس‌جمهور آمریکا که علاقه‌مند معروف به گلف است، ظاهراً فرصت دارد در زمین مشهور ترنبری بازی کند.

با این حال، اعتراضاتی برنامه‌ریزی شده‌اند و مخالفان ترامپ قرار است عصر شنبه در ادینبرو و ابردین گرد هم آیند، در حالی که ائتلاف «توقف ترامپ» از آن به‌عنوان «جشنواره مقاومت» یاد کرده است.

بجز بازدید از ترنبری، ترامپ در ادامه سفرش به آبردین‌شایر خواهد رفت و احتمالاً زمین دوم گلف خود در مجموعه بالمیدی را افتتاح خواهد کرد.

ترامپ هنگام ورود به ایرشایر در روز جمعه، به سوالات خبرنگاران پاسخ داده و به اروپا هشدار داد که درباره مهاجرت «خود را جمع‌وجور کند»؛ چرا که این موضوع «دارد این قاره را به کشتن می‌دهد.»

او همچنین از کر استارمر تمجید کرد و او را «مردی خوب» خواند، اما افزود که نخست‌وزیر بریتانیا «کمی لیبرال‌تر از من است.»

از گلف تا اعتراض؛ اسکاتلند میزبان ترامپ و مخالفانش
عملیات امنیتی در جنوب ایرشایر توسط نیروهای پلیس و ارتش بریتانیا

روز شنبه نخستین آزمون واقعی برای پلیس اسکاتلند در جریان این سفر خواهد بود، زیرا قرار است تظاهرات در ابردین و ادینبرو و همچنین در نزدیکی زمین گلف رئیس‌جمهور آمریکا را کنترل کند.

پلیس این منطقه از سایر نیروهای بریتانیا درخواست کمک کرده تا تعداد نیروها را افزایش دهد، در حالی که هم تشکل افسران ارشد و هم مأموران عادی هشدار داده‌اند که این سفر احتمالاً بر عملکرد پلیس در سراسر این کشور تأثیر خواهد گذاشت. پیش از آغاز سفر، جان سوینی از مردم اسکاتلند خواست که «به‌صورت مسالمت‌آمیز و در چارچوب قانون» اعتراض کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha