• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404050502772
  • خبرنگار : 51046

استاندار ایلام:

مبارزه با مواد مخدر نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها است

مبارزه با مواد مخدر نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها است

ایسنا/ایلام استاندار ایلام با اشاره به ابعاد پیچیده و مخرب اعتیاد در جامعه گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند اقدام علمی، انسجام همه‌جانبه دستگاه‌ها و مشارکت فعالانه مردم است چرا که اعتیاد همچون آتشی زیر خاکستر، بنیان جامعه را تهدید می‌کند.

احمد کرمی عصر دوشنبه پنجم مرداد در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان پدیده اعتیاد را یکی از آسیب‌های جدی و پیچیده اجتماعی توصیف و اظهار کرد: اعتیاد آتشی پنهان زیر خاکستر است که طبقات مختلف جامعه را درگیر کرده و اثرات مخربی بر جسم، روح، خانواده و اجتماع دارد. نمی‌توان با رویکردی سطحی یا مقطعی با آن برخورد کرد بلکه نیازمند کار علمی، کارشناسی، ریشه‌ای و البته مستمر هستیم.

وی با تأکید بر لزوم انسجام دستگاه‌های اجرایی برای مقابله مؤثر با مواد مخدر افزود: این مسئولیت فقط بر دوش نیروی انتظامی نیست. تجربه ثابت کرده هرجا همه دستگاه‌ها کنار هم قرار گرفتند، نتایج قابل‌قبول‌تری حاصل شده است. اطلاع‌رسانی مناسب، آگاهی‌بخشی عمومی و مشارکت مردم در پیشگیری، نقش اساسی دارد.

کرمی با اشاره به نقش برخی دستگاه‌ها مانند جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و محیط‌ زیست گفت: برخی از مناطق و منابع طبیعی در اختیار این دستگاه‌هاست و باید مشخص شود که هر نهاد در چه بخشی می‌تواند نقش‌آفرینی کند انسجام، هم‌افزایی و کار مداوم در این حوزه الزامی است.

وی در ادامه افزود: ما نباید از آسیب‌های اجتماعی بترسیم، بلکه باید به آن‌ها بپردازیم این‌ها مسائلی هستند که تبعات سنگینی برای نسل‌های آینده دارند، دولت اگر برای آموزش و پرورش و سلامت نسل جوان برنامه دارد، باید همزمان در حوزه مبارزه با مواد مخدر هم جدی عمل کند.

استاندار ایلام با انتقاد از عدم تأمین مالی کافی برای مبارزه با این پدیده گفت: امروز هر جلسه‌ای در این حوزه باید بخشی به تأمین مالی اختصاص دهد. همه دستگاه‌ها و حتی مردم باید پای کار باشند، نمی‌شود انتظار داشت نیروی انتظامی بدون حمایت مالی، امکانات و پشتیبانی مردمی این بار را به دوش بکشد.

وی به وضعیت ایست و بازرسی‌ها نیز اشاره کرد و گفت: امنیت کشور مدیون حضور شبانه‌روزی نیروهای انتظامی، بسیجی، اطلاعاتی و امنیتی است، افرادی که در گرمای شب در ایست‌ها حضور دارند، ارزش بالایی دارند و باید حمایت شوند.

کرمی در ادامه به مشکلات خاص شهرستان‌ها در حوزه مواد مخدر پرداخت و گفت: در برخی شهرستان‌ها شاهد مراکز پخش یا فروش مواد هستیم که باید فرمانداران با صنوف، دستگاه قضا و پلیس برای برخورد با آنها همکاری کنند. ما اسناد کافی داریم و باید تصمیمات قاطع بگیریم.

استاندار ایلام همچنین تأکید کرد: بسیاری از مواقع، مشکلاتی که سال‌ها بعد با هزینه‌های کلان قابل حل هستند، می‌توانستند سال‌ها قبل با هزینه کمتر و تدبیر به موقع حل شوند. مسائل اجتماعی زمان‌برند و با پاک‌کردن صورت‌مسئله حل نمی‌شوند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha