• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404050603167
  • خبرنگار : 50212

بازرس کل استان مرکزی:

آب شرب کرهرود فاقد هرگونه آلودگی شیمیایی، باکتریولوژی و میکروبی است

آب شرب کرهرود فاقد هرگونه آلودگی شیمیایی، باکتریولوژی و میکروبی است

ایسنا/مرکزی بازرس کل استان مرکزی گفت: نتایج آزمایش‌های دقیق انجام‌شده بر آب شرب منطقه کرهرود در استان مرکزی نشان داد که آب این منطقه فاقد هرگونه آلودگی شیمیایی، باکتریولوژی و میکروبی است و برای شرب کاملاً مناسب و ایمن است.

محمد حسین افضلی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه وضعیت آب شرب کرهرود، یکی از دغدغه‌های مردم این منطقه بود، افزود: در راستای رفع نگرانی مردم در این خصوص، تیمی متشکل از کارشناسان بازرسی کل استان مرکزی، متخصصان شرکت آب و فاضلاب و نمایندگان مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، به‌سرعت وارد عمل شدند. این تیم با حضور میدانی در منطقه، از دو نقطه کلیدی شامل مخزن الغدیر (محل ورودی چاه‌های تأمین‌کننده آب منطقه) و شبکه آب شرب عمومی در مسجد جامع کرهرود نمونه‌برداری کردند. نمونه‌های جمع‌آوری‌شده برای انجام آزمایش‌های جامع شیمیایی، باکتریولوژی و میکروبی به آزمایشگاه تخصصی مرکز بهداشت استان مرکزی ارسال شد.

وی تصریح کرد: پس از انجام بررسی‌های دقیق، نتایج آزمایش‌ها امروز دوشنبه ۶ مرداد به‌صورت مکتوب و مستند دریافت شد. این نتایج به‌وضوح نشان داد که آب شرب منطقه کرهرود فاقد هرگونه آلودگی شیمیایی، باکتریولوژی و میکروبی است.

افضلی تاکید کرد: بر اساس گزارش آزمایشگاه، نمونه‌های بررسی‌شده عاری از آلودگی‌های کلیفرمی بوده و از نظر استانداردهای بهداشتی، کاملاً پاک و مناسب برای شرب اعلام شدند. این نتایج نه‌تنها برای آب منطقه کرهرود، بلکه برای سایر مناطقی که از مخزن الغدیر تأمین آب می‌شوند، نیز صدق می‌کند.

وی تصریح کرد: این اقدام سریع و هماهنگ میان دستگاه‌های مختلف، از جمله بازرسی کل استان، شرکت آب و فاضلاب و دانشگاه علوم پزشکی ظرف یک هفته پس از بیان نگرانی مردم در این خصوص انجام شد و نشان‌دهنده تعهد نهادهای مسئول به رسیدگی فوری به دغدغه‌های شهروندان است. اعلام این نتایج با هدف اطمینان‌بخشی به اهالی کرهرود و سایر مناطق وابسته به مخزن الغدیر صورت گرفته است تا هرگونه نگرانی در مورد کیفیت آب شرب برطرف شود.

افضلی گفت: مقامات مسئول همچنین تأکید کردند که نظارت مستمر بر کیفیت آب شرب منطقه ادامه خواهد داشت و در صورت بروز هرگونه نگرانی جدید، اقدامات لازم با سرعت و دقت انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه این اطلاع‌رسانی به‌منظور جلب اعتماد عمومی و تضمین سلامت شهروندان انجام شده، از مردم خواست در صورت داشتن هرگونه سؤال یا دغدغه، با نهادهای مربوطه تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha