• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404050703701
  • خبرنگار : 50549

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) خبر داد

آماده‌سازی بیش از ۳۰۰ محل اسکان مردمی در مشهد با ظرفیت حدود ۶۰ هزار نفر

آماده‌سازی بیش از ۳۰۰ محل اسکان مردمی در مشهد با ظرفیت حدود ۶۰ هزار نفر
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا(ع) گفت: بیش از ۳۰۰ محل اسکان مردمی در مشهد با ظرفیت حدود ۶۰ هزار نفر برای زائران پیاده آخر صفر آماده شده است.

حسین رضایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حدود ۲۵ هزار خدمه در ۱۴ حوزه خدمتی آماده خدمت‌رسانی به زائران پیاده دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد شدند. ۴۰ درصد از این خدمه را بانوان تشکیل می‌دهند که در گروه‌های ستادی، فرهنگی، درمانی، جاده‌ای، رسانه، اسکان، تغذیه، آموزش، تدارکات، امداد، آمار، نشر آثار، سمعی و بصری و مشارکت‌های مردمی فعالیت خواهند کرد. این خدمات در ایستگاه‌های صلواتی بین راهی و محل‌های اسکان مشهد به صورت رایگان ارائه خواهد شد.

وی افزود: افرادی که تمایل به همکاری دارند، می‌توانند به واحد جذب نیروی جمعیت خدمتگزار واقع در مشهد، میدان شهدا، خیابان شهید محمدزاده ۷ مراجعه و بر اساس توان و ظرفیت خدمتی خود نام‌نویسی کنند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا(ع) با اشاره به آمادگی بیش از ۳۰۰ محل اسکان مردمی در مشهد با ظرفیت حدود ۶۰ هزار نفر برای زائران پیاده خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۱۵ هزار خدمه در چهار شیفت شبانه‌روزی و به مدت سه روز در روزهای ۲۸، ۲۹ و ۳۰ صفر مطابق با روزهای پایانی مرداد و شهادت امام رضا (ع) به صورت رایگان خدمات رفاهی، درمانی و اسکان ارائه خواهند داد.

احتمال کاهش اقامت زائران پیاده در دهه پایانی ماه صفر

رضایی اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، امکان دارد بسیاری از کاروان‌ها در تأمین محل اسکان در مشهد با مشکل مواجه شوند. به همین دلیل برنامه‌ریزی شده است که میزان اقامت شبانه و اسکان در مشهد در روزهای پایانی صفر کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام زائران پیاده پس از عاشورا آغاز شده است، گفت: ضرورت دارد کاروان‌هایی که قصد تشرف در دهه پایانی ماه صفر دارند، تا دهم مردادماه فرم‌های مربوطه را با تأییدنامه سازمان تبلیغات اسلامی یا فرمانداری به واحد ثبت‌نام جمعیت خدمتگزار تحویل دهند یا در سایت «زائرین هشتاد» ثبت‌نام کنند.

افزایش ظرفیت ایستگاه‌های صلواتی مردمی خدمت‌رسان به زائران پیاده

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا(ع) ادامه داد: در حوزه جاده‌ای، کلیه ایستگاه‌های صلواتی که سال‌های قبل فعال بوده‌اند، امسال نیز اعلام آمادگی کرده‌اند. ظرفیت‌های ایستگاه‌های صلواتی از نظر خواب شبانه در محورهای قوچان و نیشابور افزایش یافته و در محورهای کلات، تربت جام، فریمان، گناباد، تربت حیدریه و بجنورد نیز تعداد ایستگاه‌های صلواتی مردمی افزایش یافته است.

رضایی افزود: در حوزه درمان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس، خدمات رایگان سرپایی، موقت و بیمارستانی در محورهای جاده‌ای و اسکان ارائه خواهند داد. ضمن اینکه توصیه شده است زائران خود را تحت پوشش بیمه حوادث قرار دهند و زائران با بیماری خاص نیز داروهای خود را همراه داشته باشند.

وی همچنین از همکاری دستگاه‌های مختلف استان برای تأمین نیازهای جاده‌ای مانند سوخت، آب شرب، اقلام مصرفی چون آرد، گوشت و مرغ خبر داد و تاکید کرد: با مکاتبه استانداری با استان‌های خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان آمادگی پذیرش زائران پیاده در این استان‌ها نیز فراهم خواهد شد.

رضایی در پایان گفت: پیش‌بینی حضور بیش از ۴۰۰ مبلغ و مبلغه برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و معرفتی در ایستگاه‌های صلواتی و محل‌های اسکان انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha