جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۴۹
امام جمعه بجنورد: ملت ایران مغلوب تهدیدهای ترامپ نخواهد شد

امام جمعه بجنورد: ملت ایران مغلوب تهدیدهای ترامپ نخواهد شد

خراسان شمالی (ایسنا) - امام جمعه بجنورد گفت: ملت ایران مغلوب تهدیدهای ترامپ و امسال ترامپ نخواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه با اشاره به تهدیدات اخیر ترامپ اظهار کرد: یا این تهدیدات نمایشی هستند و برای ترساندن مردم و مسئولان کشور ماست که تسلیم شویم اما ما هیچ گاه کوتاه نمی آییم و چنین اتفاقی نمی‌افتد، یا اینکه تهدیدات آمریکا واقعی است اما وقتیکه به زمان عملی شدن آن می‌رسد آمریکا می‌ترسد و کاری انجام نمی‌دهد. امروز آمریکا در برابر ملت ایران کم آورده و هزینه‌های خیلی زیادی به آن تحمیل شده است.

حجت الاسلام نوری ادامه داد: علاوه بر آن، تنگه هرمز سبب شده تا ترامپ عقب نشینی کند و تهدیدات خود را عملی نکند. تنگه هرمز سبب شده ذخایر نفتی کم و قیمت آن افزایش یابد و از این بابت بر روی آمریکا فشار خیلی زیادی است. 

وی با تاکید بر اینکه ایران شروع کننده این جنگ نبوده است، تاکید کرد: رزمندگان نسبت به آمریکا و دشمنان حملات غافلگیرانه و پیش دستانه داشته باشند و از این طریق می‌توان بساط آمریکا را جمع کرد.

امام جمعه بجنورد در ادامه به روز خبرنگار اشاره کرد و گفت: خبر از جایگاه مهمی برخوردار است و اگر خبرنگاران متعهد نداشته باشیم اتفاقاتی که در کشور اتفاق می افتد با تحریف به مردم اعلام خواهد شد.

وی در ادامه به مسئله بی حجابی و بدحجابی در جامعه نیز هشدار داد و تصریح کرد: دشمن جنگ ترکیبی را علیه کشورمان به راه انداخته است، از یک سو بمب و موشک‌ بر سر مردم می‌ریزد و از سوی دیگر به جنگ اعتقادات و فرهنگ مردم آماده است.

حجت الاسلام نوری افزود: مسئله بی حجابی و بدحجابی برای جامعه ما خطرناک است و بنیان‌های خانواده را تهدید می‌کند و نباید نسبت به آن بی‌تفاوت بود، باید امر به معروف و نهی از منکر را انجام داد و اقدام جدی نسبت به این آسیب انجام داد.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها