• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050804530
  • خبرنگار : 71592

ژنرال صهیونیست: اسرائیل راهش را در غزه گم کرده است

ژنرال صهیونیست: اسرائیل راهش را در غزه گم کرده است

رئیس سابق عملیات ارتش رژیم صهیونیستی اظهار داشت که تصور غالب این است که این رژیم در جنگ غزه کاملاً راه خود را گم کرده و نمی‌تواند راه خروجی پیدا کند.

به گزارش ایسنا، «یسرائیل زیو» رئیس سابق عملیات ارتش رژیم صهیونیستی افزود: «پس از آنکه تمام مانورها و تلاش‌ها برای حذف حماس به نتیجه مطلوب نرسید و همچنان جان‌های بیشتری را از اسرائیل می‌گیرد، شکست کامل در جنگ غذا رخ داد که اسرائیل بدون برنامه‌ریزی وارد آن شد و اکنون وحشت‌زده است و پس از خسارت دیدن، سعی در جبران خسارت دارد.»

وی ادامه داد: «ادامه جنگ، که از آزادسازی زندانیان به جنگ گرسنگی، و از یک جنگ موجه به یک جنگ نفرین‌شده تبدیل شده است، حتی توجیه صهیونیستی برای تمدید جنگ - که توجیهی برای بازگرداندن زندانیان بود - را نیز از بین می‌برد و در کل، نمی‌توان گرسنگی کودکان را نادیده گرفت».

زیو افزود شکست استراتژیک آنقدر بزرگ است که جهان را به شکلی بی‌سابقه علیه آن متحد می‌کند. اگرچه پیش از این انتقاداتی وجود داشت، اما اکنون یک کمپین جهانی علیه رژیم صهیونیستی در جریان است که انتظار می‌رود در مجمع عمومی آتی سازمان ملل متحد در رأی گیری در مورد به رسمیت شناختن کشور فلسطین به اوج خود برسد. این رأی مورد حمایت ۱۴۲ کشور به رهبری فرانسه، انگلیس، آلمان و اسپانیا است. تمام اروپا در حمایت از تأسیس کشور فلسطین و محکوم کردن گرسنگی در غزه متحد است.

او همچنین گفت: «سیاست به حاشیه راندن مسئله فلسطین که توسط بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر در دهه گذشته دنبال شده است، در مقابل چشمان ما در حال انفجار است. سلسله اشتباهاتی که دولت در مدیریت جنگ مرتکب شده است، به حماس فرصتی می‌دهد تا به پیروزی بزرگی در سطح سیاسی دست یابد. علاوه بر این، جنگ گرسنگی به وجهه ارتش اسرائیل که در حال حاضر روند نابودی ارزش‌های خود و تحریف تصویر خود به یک ارتش غیراخلاقی را طی می‌کند، آسیب جدی وارد می‌کند. جنگ گرسنگی اکنون بخش عرب اسرائیل را که در طول جنگ عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت، برای اولین بار به خیابان‌های سخنین می‌کشاند. این تظاهرات احتمالاً گسترش خواهد یافت.»

یسرائیل زیو معتقد است در این شرایط، حماس در حال قوی‌تر شدن است و نمی‌خواهد وارد معامله‌ای شود. این جنبش از تغییر جهت و از فشار بین‌المللی برای توقف جنگ، شاید حتی بدون پرداخت حتی یک بها برای اسرا، سود می‌برد. 

او تأکید کرد که مدیریت جنگ صرفاً بر اساس ملاحظات سیاسی تنها باعث شده که رژیم صهیونیستی کاملا درگیر آن شود و با از دست دادن تمام امتیازاتی که با این همه خون به دست آمده، به پایان اجباری خود نزدیک‌تر شود. ژنرال صهیونیستی گفت تلاش برای تداوم این پیچیدگی به دلیل ناتوانی در تصمیم‌گیری‌های منطقی، رژیم صهیونیستی را تنها به یک جا می‌رساند: ضررهای بیشتر.

او معتقد است که تا زمانی که فرصت وجود دارد، رژیم صهیونیستی باید به طرح مصر بپیوندد، طرحی که امکان انتصاب یک دولت تکنوکرات در غزه را فراهم می‌کند، موجب می‌شود حماس کنترل غزه را در اختیار نداشته باشد و در نهایت اسرائیل را قادر می‌سازد تا با عزت از بن‌بست خارج شود. 

یسرائیل زیو خاطرنشان کرد که این طرحی است که بهترین شانس را برای بازگرداندن زندانیان صهیونیستی دارد و عدم پیگیری این طرح و ادامه جنگ منجر به شکست خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha