• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404050804744
  • خبرنگار : 71984

دیپلمات روس: غرب فراموش کرده چه کسی از برجام خارج شد

دیپلمات روس: غرب فراموش کرده چه کسی از برجام خارج شد

نماینده روسیه در سازمان ملل از رویکرد کشورهای غربی در قبال توافق هسته‌ای ایران انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل تاکید کرد که آمریکا با خروج از برجام، مقصر وضع کنونی درباره این توافق است.

پولیانسکی با بیان اینکه «برداشت من این است که ایران همواره رویکردی باز داشته و آماده یافتن راه‌حل بوده است، گفت: ایران آغازگر تنش‌ها و وخامت اوضاع پیرامون برجام نبود. همه ما به‌خوبی به یاد داریم که این تصمیم دولت پیشین ترامپ برای خروج از توافق بود که آغازگر این چرخه مشکلات شد».

دیپلمات ارشد روس در ادامه گفت: ایالات متحده و شرکای غربی آن معمولا تلاش می‌کنند تمام مشکلات را ناشی از اقدامات ایران جلوه دهند،؛ درحالی‌که فراموش می‌کنند این اقدامات، واکنشی بوده‌اند و به راحتی قابل بازگشت و اصلاح هستند.

او در ادامه گفت: در طول ماه‌ها و حتی سال‌های متمادی، تلاش‌های بسیاری برای یافتن مسیری رو به جلو و راه‌حلی برای احیای برجام صورت گرفت اما متاسفانه این تلاش‌ها به نتیجه نرسید.

معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل که با پرس تی‌وی گفت‌وگو می‌کرد، با بیان اینکه «همواره از سوری همکارانم در نمایندگی ایران در سازمان ملل، تمایلی صادقانه و واقعی به دیپلماسی را احساس کرده‌ام»، گفت: آن‌ها همواره آماده بودند، با صراحت سخن می‌گفتند و مسائل را همان‌طور که هست مطرح می‌کردند، همان‌طور که هر طرفِ نگران و دغدغه‌مند درباره منشأ واقعی این بحران نیز چنین می‌کرد.

پولیانسکی در ادامه گفت: طبیعی است آن‌ها در این خصوص با ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر هم‌نظر نبودند اما با حقیقت و واقعیت هم‌سو بودند و این موضوع از اهمیت بالاتری برخوردار است.

دیپلمات ارشد روس در پایان گفت: نمایندگی ایران در اینجا بسیار فعال است، آن‌ها دارای دیپلمات‌های کاملا حرفه‌ای هستند و سفیر آن‌ها فردی است بسیار محترم و حرفه‌ای که ارتباطات گسترده‌ای دارد. ما نیز از آن‌ها حمایت می‌کنیم و همواره در تمامی سطوح با آن‌ها ارتباط نزدیک و موثر داشته‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha