• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404050804960
  • خبرنگار : 30147

رئیس کمیته امداد خبر داد

بیش از ۱۲۰۰ فرزند یتیم و محسنین در زاوه تحت حمایت قرار گرفتند

بیش از ۱۲۰۰  فرزند یتیم و محسنین در زاوه تحت حمایت قرار گرفتند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیته امداد زاوه از حمایت ۴۴۷۳ «حامی» از ۱۲۳۴ فرزند یتیم و محسنین در این شهرستان خبر داد.

رضا خوش‌سیما در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در طرح اکرام و ایتام کمیته امداد، حامیان این امکان را دارند که فرزند مورد نظر خود را برای حمایت انتخاب کنند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد کل حامیان در شهرستان زاوه به ۴۴۷۳ نفر می‌رسد؛ این حامیان به حمایت از ۳۷۹ فرزند یتیم و ۸۵۵ فرزند محسنین پرداخته‌اند.

رئیس کمیته امداد شهرستان زاوه به میزان حمایت مالی حامیان در چهار ماه ابتدایی سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: طی این مدت، حامیان مبلغ ۳ میلیارد و ۲۱۱ میلیون تومان به صورت نقدی و ۳۰۰ میلیون تومان به صورت غیرنقدی به فرزندان معنوی خود کمک کرده‌اند.

وی با تقدیر از تعهد و همراهی نیکوکاران با نیازمندان جامعه، همچنین به آمار کمک‌های ماهانه اشاره کرد و افزود: حامیان به‌طور میانگین در سال ۱۴۰۴، ماهانه مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان به حساب مستقیم فرزندان واریز کرده‌اند.

خوش‌سیما تصریح کرد: این میزان کمک به تأمین نیازهای اساسی فرزندان تحت پوشش و بهبود کیفیت زندگی آنان کمک خواهد کرد.

وی به حمایت‌های مالی در سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، کل کمک‌های نقدی حامیان به فرزندان معنوی شهرستان زاوه به ۹ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان رسید؛ همچنین ۵۰۰ میلیون تومان کمک غیرنقدی نیز ارائه شد.

رئیس کمیته امداد شهرستان زاوه با بیان اینکه در این سال، تعداد حامیان جدیدی که جذب شدند به ۵۳۰ نفر رسید، بیان کرد: تلاش‌های مستمر کمیته امداد و نیکوکاران برای حمایت از فرزندان نیازمند و یتیم در شهرستان زاوه قابل تقدیر است.

وی این اقدام‌ها به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی که بسیاری از خانواده‌ها با مشکلات مالی مواجه هستند را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: این کمک‌ها می‌تواند تا حدودی به بهبود شرایط زندگی این فرزندان کمک کند.

خوش‌سیما همچنین به نقش مهم حامیان در ایجاد حس مسئولیت اجتماعی و همدلی در جامعه اشاره و تأکید کرد: حمایت از این فرزندان نه تنها به تأمین نیازهای مادی آن‌ها کمک می‌کند، بلکه موجب افزایش اعتماد به نفس و امید به آینده در آن‌ها خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ نیکوکاری در میان مردم بیان کرد: برای رسیدن به یک جامعه سالم و پویا، نیاز است که همه افراد جامعه به کمک یکدیگر بیایند و در این راه، کمیته امداد به عنوان یک نهاد حمایتی می‌تواند نقش کلیدی ایفا کند.

رئیس کمیته امداد شهرستان زاوه ضمن قدردانی از تمامی نیکوکاران، تأکید کرد که ادامه حمایت‌ها و همکاری‌های مردم می‌تواند به ایجاد تغییرات مثبت و مؤثر در زندگی فرزندان تحت پوشش کمیته امداد منجر شود و زمینه‌ساز آینده‌ای روشن‌تر برای آنان باشد.

وی همچنین از همه نیکوکاران دعوت کرد تا با پیوستن به این حرکت انسانی، به بهبود وضعیت زندگی این فرزندان کمک کنند و در راستای حمایت از آنان گام بردارند.

در چهار ماه ابتدایی سال جاری از طریق پایگاه‌های اکرام و ایتام و با همکاری کارشناسان مربوطه ۴۰۰ نیکوکار برای حمایت از فرزندان تحت پوشش این نهاد ثبت‌نام کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha