• جمعه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404051005753
  • خبرنگار : 71661

ترامپ: ایران باید در گفتار خود تغییر ایجاد کند

ترامپ: ایران باید در گفتار خود تغییر ایجاد کند

رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، بار دیگر با اشاره به توان هسته‌ای ایران و عملیات نظامی متجاوزانه آمریکا، تأکید کرد که جمهوری اسلامی باید در گفتار خود تغییر ایجاد کند و «از لحن بهتری استفاده کند.»

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت: «ایران حرف درست را نزده است. آنها خوب صحبت نکرده‌اند و باید این کار را بکنند.»

وی در ادامه مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران به‌طور کامل «نابود» و «منهدم» شده و افزود: «اگر آنها بخواهند دوباره شروع کنند، باید در سایت‌های جدید این کار را انجام دهند، زیرا سایت‌های قبلی از بین رفته‌اند.»

ترامپ همچنین بار دیگر از عملیات ارتش آمریکا با استفاده از بمب‌افکن‌های B۲ تمجید کرد و گفت: «تبریک می‌گویم به کاری که ارتش با این بمب‌افکن‌ها انجام داد. هر هدفی که در ایران داشتیم، مورد اصابت قرار گرفت.»

این در حالی است که ارزیابی نهادهای اطلاعاتی و نظامی آمریکا نیز نشان می‌دهد حملات این کشور به تاسیسات هسته‌ای ایران به هیچ وجه نتوانسته این برنامه را نابود کند، بلکه آن را مدتی به عقب انداخته است.

از سوی دیگر، مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده‌اند که غنی‌سازی اورانیوم حق مشروع ایران است و درخواست ترامپ برای توقف کامل غنی‌سازی، این حق را نادیده می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha